11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 maja, 2024

(PISMO BRALCA) Zakaj sem klerofašist

Piše: Aleš Guček

Neka priseljenka je začela etiketirati predsednika stranke SDS Janeza Janšo s fašistom. Pred tem je mimo vojaškeg sodišča špancirala z nageljčkom v roki v podporo obtoženim na montiranem procesu. Nageljček je zamenjala za Kristusov trn. Vsak šolarček zna prebrati v razlagalnem slovarju ali enciklopediji, kaj sta fašizem in nacizem. Levosučneži opletajo s fašizmo in imajo v mislih največkrat nacizem. Naj pomagam: Fašizem ima za simbol butarico, nacizem svastiko. Svastika se ni rodila v času nacizma, temveč že zdavnaj prej v Indiji (sanskrt). Poznali so jo hindujci, budisti in džanisti. Svastiki sta dve levo- in desnosučna in sta pomenili srečo. Nacizem je zlorabil simbol, kar enako velja za zvezdo neke druge diktature.

Ker sem domoljub, družina mi pomeni osnovno družbeno celico in sem desnosučen, sem za levosučneže klerofašist. Za nekatere priseljence s šarsko-pindsko-dinaroidnega območja tudi bečki konjušar. Resnici na ljubo že od malih nog nisem cenil klerikalcev, verne pa spoštoval, in sovražil fašiste in naciste. Sem sem pritaknil kot notranji sovražnik še komuniste. Ker je predsednik Vlade RS in predsednik SDS ožigosan s strani levosučnih možganskih trustov za klerofašista, je skrajni čas, da izrabi to trditev. Razseli naj tuje priseljence in častilce rdeče zvezde, množico podpornikov teh obda z bodečo žico in  postavi velike dimnike. Zagotovo to počne in to tako prefinjeno skrito, da še mainstream mediji in raziskovalni novinarji ne vedo kje. Naj jim zaupam, da so porušili v Avstraliji non-bolnišnico in tam zgradili koncentracijsko taborišče z denarjem od Patrije, Trente in kripe Volvo. Da sem označen kot klerofašist mi ni čisto všeč, a je še zmeraj bolje kot biti petkov koleščkar ali oveneli pešec. Tam se majejo kot vreče usmrajene moke in vesoljnemu svetu kažejo, da se ne znajo dostojantsveno starati.

Vsaka slaba stvar ima tudi dobro plati. Ker mi je klerofašist namenil povišanje pokojnine, dal bone in še druge ugodnosti gospodarske rasti, sem postal podpornik slovenskega klerofašizma. Če bi pritaknili še kleronacizem, bi dobil še več. Ne moti me, da sem prejel mafijski umazani denar in se samo smejim  levosučnežem, ki so ga zagotovo vrnili. Takega umazanega papirja ne bi smeli sprejeti, ker so za poštenost, delavski razred in za velika očiščevalna dela nezakonskega očeta v bronu v Parku sveta Evrope nove slovenske feldmaršalke.

Klerofašist JJ se je inkognito še z dvema kljukcema pretihotapil v Kijev. O njegovem odhodu ni javno razpravljala niti evangelokomunjazarska skupnost na morostu v predmestju Ljubljane. To izkazujeta Hitlerjev kleronacizem in Stalinov boljševizem, ki sta prav tako skrito napadla poljsko in si jo razdelila. Boljšđeviki še Blatske države in finski del Karelije. Še ena kleronacistična NDH dediščina podpira Ukrajino, kar jasno kažejo na debelo in široko na nacionalni HRTV s podrobnimi počanjem svojih novinarjev iz Ukrajine. Ker RTV SLO tega ne zmore in ni razen ene novinarke niti enega junaka izpred RTV SLO na Moše Polomijadejevi, ki bi šel v Kijev, je moral to storiti sam direktor med 2200 zaposlenimi. Če bi poslali nekatere kričeče izpred RTV SLO v Ukrajino, bi Rusi zbežali iz Ukrajine z vso svojo vojaško ropotijo, brž ko bi jih zagledali. Pa ne zaradi videza, kje pa, temveč zaradi tega, ko bi prvič odprli usta in žugali s prsti in krilili z rokami (to je znak pomanjkljivega besednega zaklada) ali za pultom držali razširjene roke, kot je to počel klerofašist Mussolini. To bi bilo pravo non-orožje, ki bi pripeljalo do pogajanj med Rusijo in Ukrajino za zeleno mizo.

Dvojni klerofašist sem in bom ostal tudi po volitvah, samo da mi bo nekdo vsaj delno daroval moj v državo vplačani denar.

P.s.: Svetujem za levosučneže točko programa, ki bo prihranil veliko denarja za investicije. Levosučneži naj se obdajo z ograjo iz bodeče žice  in rečejo, da so vsi izven nje zaprti.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine