14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Kdo v resnici vodi naše sodstvo?

»Če si antifašist, boš šel jutri v pisarno in preprečil koncert Thompsona!« To je izjavil ‘deklarirani socialni demokrat’ Matjaž Nemec pred kamero in mikrofonom TV Slovenija! S tem je pokazal kako komunisti še danes razumejo pravno državo in samostojno vejo oblasti – sodstvo. Kdo bo kje koncertiral,ne odloča minister, ampak pristojni organ, kdor pa se s tem ne strinja pa po sodni poti lahko zahteva, da se tega ne dovoli. Nobene pesmi tega hrvaškega pevca ne poznam; če bi mi kdo pokazal sliko in me vprašal, kdo je to – ga ne poznam. Ne le Thompson, tudi mnogi drugi pevci iz rajnke Juge prepevajo po Sloveniji. Gianni Rijavec je v nekem intervjuju potožil: »Zgleda, da smo slovenski pevci dobri samo še za dobrodelne koncerte!« Pa ne more minister Hojs prirediteljem ukazovati, katerega pevca naj povabijo. Dobro se spomnim, da se je ustaštvo očitalo tudi zdaj že pokojnemu Vice Vukovu! Kakšno je bilo njegovo privatno življenje ne vem, kot pevec pa je bil odličen! »Oh, piši mi mati o Jadranskom moru«, »Ljubavi moja«, med Slovenci morda najbolj poznana »Vužgi, vužgi ga Blaž« in še mnoge druge. To so pesmi, ki bi jih še danes rad poslušal – prav nič ustaškega ni bilo v njih!

 

Kako »antifašisti« še danes v resnici vplivajo na naše pravosodje je dokaz tudi gonja proti ministru Počivavšku. Prav zato, da ne bi bilo nobenih očitkov o kaki korupciji, so vse pogodbe na spletu objavljene. Če bi bilo od vložitve ovadbe do obtožnice treba le dva delovna dneva, potem naj bo razsodba rešena v enem tednu in vložena obtožnica proti krivoovaditeljem. S primerom »Počivavšek« se je ukvarjalo triinpetdeset! kriminalistov, s pranjem milijarde dolarjev ali eurov pa le en sam. Po moje bi bilo prav, da se ti kriminalisti posvetijo imenom kot so »Miki-miška«, »Ana Karenina«… ki so baje prejemali denar iz pazdaranske ljubljanske banke. Preiskava temeljita bo pokazala, da so to Prida-niči, Nikoli-niči, Nema-niči, s trdim č na koncu priimka. Če pa ne ugotovijo nič, potem naj gredo med gradbene delavce, kjer ne bodo prodajali megle in mešali zraka, ampak bodo ob koncu dneva lahko pokazali, kaj so naredili! S kriminalom pa naj se ukvarjajo tisti, ki ne bodo poslušali udbomafijskih hujskačev in neoboljševiške drhali iz ljubljanskih ulic.

Da gre v resnici za drhal in nikakršne kulturnike je dokaz tudi njihova – to je za komunistični sistem»proti proslava« na Prešernovem trgu. Ne vem, kaj je želel povedati umetnik, ki je razkazoval golo zadnjico? Ali je želel povedati, kaj nas čaka, če bodo spet zavladali taki »umetniki«? Ali je morda prisotnim tovarišicam želel pokazati, da ima nekaj takega kot naš Zoki«? Ali pa je želel izzivati kakega »toplovodarja«, da bi aktivno posegel v ta umetniški performans«?

»Mi smo se uvjek organizovali onako, kako je to nama odgovaralo!« je v enem izmed številnih intervjujev izjavil kumrovški ključavničar. »Mi nismo radili, uvjek smo štrajkali«, tudi to so Titove besede. Drhal, ki paradira po Ljubljani in številnih drugih mestih je dokaz, »da sa Titovog puta ne skrenemo«, pa če tudi uničimo državo, tako kot Titovo Jugoslavijo. »Če ne vladamo mi, boljše, da države Slovenije ni!« Vsa ta netolerantnost, ustrahovanje sodstva, laži, korupcija – to je za komunistični sistem vladanja nujnost. In to neoboljševiki očitajo »Janševikom«!

»Ti janček, kriv si, ker lakota me grudi, dejal je volk in jančku vrat prežrl…« Cele pesmi ne znam več, ampak »neoboljševiške zveri« tudi vedo, da mora v »pravni državi« veljati le njihova pravica! Če smo proti Janši, potem nismo krivi nič! In zanimivo, med temi »miroljubnimi« protestniki je tudi uvoženi Vuk! Kdo mu brani, da se vrne tja, od koder je prišel in s sabo odpelje vsaj še Svetlano Slapšak, ki je za slovenski narod zguba že devet mesecev preden se je rodila!

»O zlata ribica, poglej – če imaš še kako željo frej, spremeni mi Slovenijo, da v njej udbomafije več ne bo! Smrt udbomafiji – svoboda Sloveniji!«

Jože Likar, Otlica

Zadnje novice

Sorodne vsebine