14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

DeSUS – kdo ga krmari? – Pokojnine in zdravstvena oskrba upokojencev so mu deveta skrb!

Poslanska (in stara vodstvena) ekipa stranke DeSUS (katere ime je nedopustno) je z vsemi silami pograbila prvo možnost, da zruši predsednico  svoje stranke dr. Aleksandro Pivec. Naj najprej spomnim, da se stranka sploh ne sme predstavljati kot stranka nas upokojencev – saj je velika večina upokojencev v resnici v drugih strankah. Njen naziv je nedopusten in se očitno tolerira zaradi njene dosedanje pro-komunistične in ruske orientacije.

Njen nedavni večni predsednik Karl Erjavec, ki dirka s svojim porschejem, a je na zadnjih volitvah – hvala bogu – doživel zaslužen polom, se je v preteklosti res izkazal : izjemen je njegov prispevek za upokojence, ki ga je zapustil kot minister kant za smeti ali minister na stalni zvezi z Moskvo (v USA ga hvala bogu niso videli) – naše pokojnine in naša zdravstvena oskrba pa so v njegovem času pristale na častnem mestu, ki se mu reče:
DEVETA SKRB.

Poslanski skupini te stranke “upokojencev” (zakaj ne bi ustanovili stranke “slovenskih mladincev” ali mogoče celo “slovenskih okoljskih ministrov” ali ….??) je treba res čestitati, da se hoče NA VSAK NAČIN TAKOJ ZNEBITI predsednice, ki je v Vladi prvič zahtevala in dobila resor ZA UPOKOJENCE – za Erjavčeve podpornike in poslance iz te stranke – res  NEZASLIŠANO!  

Nezaslišano je tudi, da je ga. dr. Pivec v tako kratkem času uspela doseči odločitev Vlade o ustanovitvi demografskega sklada, ki naj bi ga celo upravljal njen resor. Po stališču posvečenih “korlovih” poslancev mora upravljanje tega sklada sedaj pripasti NJIM – t.j. vendar torta za prave rdeče kadre. Hitro jo bo razrezal on, “Korl” , lastnik porscheja, in si v dobrobit upokojencev nabasal žepe!

Za nas upokojence pa bo praznik, če po prisilnem odstopu naše ministrice, ki si ga “Korl” in cvetober njegovih poslancev tako močno želijo,  ta DeSUS  za večno izgine pod parlamentarnim pragom.

Ingo Falk Pasch Wallersberg

Zadnje novice

Sorodne vsebine