7.7 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Čestitke Janezu Janši, ker je podprl Poljsko in Madžarsko

Čestitke Janezu Janši, ker je podprl Poljsko in Madžarsko. Čestitke gospe Romani Tomc, ki je povedala, da je okoli zahteve EU po delitvi pomoči v povezavi z vladavino prava veliko megle. Vsem milkam in tanjam pa graja, ker ničesar ne razumejo.

 

Vladavina prava so za EU izključno in samo obvezne begunske kvote. Koliko pa zasluži politični mešetar, ki v EU vsiljuje te kvote v imenu pravnega reda, si lahko samo mislimo. Najprej čudaški očitki, da v določeni državi ni vladavine prava, za kar so potrebni predvsem levi in podkupljivi poslanci v EU. Sledi dogovor o tej vladavini prava, nato še sprejem obveznosti v zvezi z razdeljevanjem muslimanov in drugih domnevnih sirot iz vsega sveta po vseh državah EU. Največ – morda kar nekaj milijonov – naj bi jih sprejeli Poljska in Madžarska, ker jih še nimata, vsaj ne muslimanskih in drugih zlasti iz Afrike (na primer ukrajinski begunci to menda sploh niso, tudi če jih sosednja država sprejme milijon). Nazadnje bi EU le razdelila denar za škodo, ki je nastala ob pandemiji. Seveda bi se te vsote (in še veliko drugega denarja) morale porabiti za domnevne begunske sirote. Tako naj bi bilo tudi v Sloveniji, ko ne bo več «diktatorske« vlade sedanjih štirih vladnih strank, ki jo vodi komunistični in antikomunistični ljudomrznež Janez Janša (tako različna so mnenja levih politikov o njem).

 

Nato bi se v Slovenijo najprej priselilo kako nesrečno ilegalno begunsko dete, za njim, da bi bilo zadoščeno človekovim pravicam, pa še več članov njegove družine. Ti bi si kupili staro hišo ob kakem lepem alpskem jezeru ter jo v nekaj mesecih predeli v dragoceno vilo. Kar naenkrat pa bi ta družina vilo prodala, odšla v neznano, v njej pa, pomislite, bi živel kateri od levih, vladavino prava ljubečih slovenskih politikov ali političark, ki bi v kateri od televizijskih oddaj RTV razkazoval svoje «interesantno« domovanje, da bi se nam vsem, ki bi gledali to razkošje, cedile sline. Okus, ki mu ne bi bilo para. Tisoči slovenskih nepremičnin čakajo na bogate begunske kupce. Levi politiki pa dobesedno hrepenijo po njih. Kdo pa pravi, da morajo biti komunistični oziroma stalinistični politiki revni? Seveda pa bo največ beguncev revnih.

No, to še ne bo najhuje, nikjer namreč ni zagotovil, da bi EU, pod vodstvom najmočnejše in od vseh najmanj rasistične države vseh časov – Nemčije, Poljsko, ker krši človekove pravice, spet prodala Rusiji. Tokrat morda za dragoceno podporo v boju proti konkurenčnim ZDA oziroma proti njihovi demokraciji. Tako bi se obe državi, Nemčija in Rusija, znebili nevarnega tekmeca, predvsem pa brezobzirnega kapitalizma, ki ogroža že skoraj socialistično (po padcu berlinskega zidu) Nemčijo in ravno prav fevdalno-socialistično Rusijo z njenim carjem Putinom.

To pomeni, da morajo članice EU sprejeti nekaj milijonov sirot in zanje porabiti denar, ki je namenjen reševanju krize med pandemijo in po njej. Naši (med njimi niso samo Slovenci) novi komunisti oziroma novi stalinisti bi jih takoj sprejeli kakih sto tisoč, kot je mogoče razumeti. Pravzaprav vsaj toliko, da bi se praktično vsi Slovenci čim prej izselili. Potem pa bi bila naša država za EU – tako kot za Milke in Tanje – država, ki spoštuje vladavino prava. Mar ni vse to nekako narobe obrnjena stara, smrdljiva rasistična Hitlerjeva nogavica, le da so bili pri njem žrtve tujci, EU z Nemčijo na čelu pa so odveč avtohtoni narodi, ki se tega tudi zavedajo in avtohtonost želijo ohraniti. To je narobe, le kako jih bo potem EU lahko prodajala Rusom, Kitajcem, Arabcem – samo zato, ker nimajo vladavine prava. Nemčija potrebuje močno gospodarstvo, zato mora imeti na razpolago marsikaj, kar lahko ponudi svojim političnim in gospodarskim partnerjem.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine