9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

“Danci spoznavajo kaj pomeni multikulturalizem!” V strelskem napadu v no-go coni v Kopenhagnu 1 mrtev in dva ranjena!

V noči z nedelje na ponedeljek je prišlo do še enega streljanja v Kopenhagnu na Danskem. Po zadnjih informacijah naj bi v no-go coni Ishøj v streljanju bila ubita ena oseba, še dve pa sta ranjeni.

Po slikah videoposnetkov, ki so se za kratek čas pojavili na spletu, kaže da je šlo za obračun med tolpami. Posnetek “kaže dva moška, ki izstopita iz avta in z avtomatskimi puškami streljata v drug avto,” je zapisal uporabnik Twitterja BasedPoland.

Policija naj bi bila prisotna na kraju zločina, ki se je zgodil v zahodnem delu Copenhagna, v predelu Ishøj, ki velja za no-go cono. V strelskem napadu je ena oseba umrla, ena je bila huje ranjena, po pisanju dr.dk pa naj bi bila tretja oseba lažje ranjena, ravno tako zaradi strelov.

Na prizorišču streljanja so bili preko noči prisotni močno oboroženi pripadniki policije. Fotografije s kraja zločina kažejo, da je bilo vsaj eno okno avtomobila, kjer so se nahajale žrtve strelskega napada uničeno, medtem ko so luknje krogel vidne tako na vratih avtomobila, kot tudi voznikovem sedežu.

“Danci spoznavajo kaj pomeni multikulturalizem. Več ljudi ustreljenih v Copenhagnu, na Danskem,” je dogajanje na Twitterju komentiral Jack Nichols.

Ivan Šokić/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine