14.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Na območju Šentilja je ob podiranju drevja umrl gozdar

Policisti Policijske uprave Maribor, so v času od 7. ure 23. 11. 2018, do 7. ure 24. 11. 2018,  ob svojem rednem delu beležili še naslednje posebej izstopajoče dogodke:

Policisti Policijske postaje Šentilj, skupaj s kriminalisti PU Maribor, še vedno obravnavajo dogodek, v katerem je ob podiranju drevja v gozdu, ena oseba na kraju  umrla. Kriminalistično-tehnična preiskava nesreče še vedno poteka.

Na območju Maribora, so policisti včeraj v večernem času obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, v katero je neznani storilec nasilno vstopil in iz nje odtujil več kosov zlatnine, ročne ure, manjši televizor in denarno gotovino in s tem dejanjem lastnika oškodoval za okoli 28.700 evrov.

Pri redni kontroli prometa, so policisti obravnavali tri prometne nesreče s telesnimi poškodbami, v katerih so se trije udeleženci lažje telesno poškodovali.

Prav tako je bil na območju Slovenske Bistrice ustavljen in kontroliran vinjeni voznik, zoper katerega je bilo odrejeno pridržanje.

Ob redni kontroli prometa, so bila trem večkratnim kršiteljem cestnoprometnih predpisov,  zasežena njihova motorna vozila.

Vir: Policijska uprava Maribor

Zadnje novice

Sorodne vsebine