14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Z oblastjo zasvojeni levičarji so v abstinenčni krizi

Levi politiki in njihovi številni sopotniki (od nevladnih organizacij do sindikatov, od medijev do nekaterih samostojnih kulturnih delavcev) so zasvojeni z oblastjo. Gre za hudo bolezensko stanje odvisnosti od oblasti, na kateri so že desetletja.

 

Splošno znano je, da odvisnik potrebuje vedno večji odmerek mamila in se pogreza globje in globlje v svoj svet in svoj prav. Ko hlasta po nujnem dnevnem odmerku, pozabi na svoje človeško dostojanstvo in do mamila poskuša priti tudi na najbolj nizkotne načine. Če ostane brez mamila, se pojavi abstinenčna kriza, ki se stopnjuje v delirij. Šarec je levico, pa naj to priznajo ali ne, spravil v abstinenčno krizo, ker jim je onemogočil absolutno in trajno oblast. Stanje je zanje nevzdržno, čeravno živijo v prepričanju, da si bodo zapravljeno oblast kar se da naglo in z vsemi sredstvi znova prigrabili.

Gorje nam, ko nastopi zadnja faza abstinenčne krize, to je delirij. Trojke so pripravljene, kocke tudi, kolesa so napumpana z zrakom in kolesarji – apokaliptični jezdeci so napumpani z levičarskimi ideologijami.

Kako naj si pojasnimo dogajanja, bolje rečeno frontalni napad na slovensko vlado? Edini odgovor je: zbogom zdrava pamet. Zdrave pameti v Sloveniji ni več, državljani smo sleherno uro dneva in noči vpeljevani v skušnjavo grehov in negativnih čustev, ki so: napuh, lakomnost, nečistost, nevoščljivost, požrešnost, lenoba. Levi politiki iz opozicijskih strank in vodilni mediji živijo v neverjetnem sožitju, ko nas potiskajo v te skušnjave. Mediji so vladi še pred njenim uradnim nastopom žugali z gorjačo, zdaj pa ne mine dan, da ne bi padalo po njeni glavi in hrbtu. Nasprotno pa so ravnali in ravnajo z dokazljivo nesposobnim trojčkom levih strank, ki jih je Šarec ob koncu svojega resničnostnega šova (kmetije) spravil ob oblast.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine