17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

RTV – perfidna komunistična indoktrinacija se začne že pri otrocih z risanko Reaktivčki, nadaljuje pa s skrupulozno manipulacijo – Deklino zgodbo

RTV, ne le da pri vseh informativnih in političnih oddajah neprestano vsiljuje komunistično propagando, perfidna komunistična indoktrinacija se na RTV začne že pri otrocih.

 

V risanki za otroke REAKTIVČKI (beri reaktivirani propadli komunizem) tako srečamo otroške kozmonavte z rdečo zvezdo na prsih: Zuli, Kian, Lars in Foz, ki obiskujejo Akademijo (Vojaško Akademijo raketnih sil Dzeržinski), kjer se učijo in raziskujejo pod budnim očesom mentorja (politkomisarja), plešočega samoroga Vodiroga, t.j. Velikega voditelja v beli uniformi in rdečimi manšetami (Stalina ali Tita). Imajo fantastične vesoljske ladje z rdečo zvezdo, fantastično raketno tehniko z rdečo zvezdo in nadnaravne sposobnosti pravih revolucionarjev, neoporečnih izklesanih borcev komunistične revolucije, ki zvesto izvršujejo naloge Velikega vodje. Potujejo po vsem svetu, širijo rdečo revolucijo in rešujejo težave, ki jih povzroča njihov večni nasprotnik Velemojster Zafrk, zlobni kapitalist, ki uničuje planet in civilizacijo. Otroški kozmonavti, mali heroji z rdečo zvezdo na prsih, se po vsem svetu borijo proti zlu, ki ga pooseblja grdi zlobni kapitalist. REAKTIVČKI so prvi super junaki za predšolske otroke, je prebrati v komunističnih Primorskih novicah. Vedno zmagajo in pomagajo ubogim ljudem.

Brez vsakega dvoma, gre za flagrantno, perfidno komunistično indoktrinacijo otrok, ki jim treba že od malega vcepiti v možgane komunizem in rdečo zvezdo, ki se bori proti zlu in rešuje svet. Za tistega, ki je naredil to otroško risanko in tistega, ki jo predvaja na Televiziji, je bil Goebbels mali ciciban.

RTV ob sobotah zvečer vztrajno ponavlja tudi nadaljevanko DEKLINA ZGODBA, posebej priljubljeno pri feministkah in levičarjih. Na internetu (koridor-ku.si) najdemo naslednji opis nadaljevanke: »Zaradi vpliva radioaktivnih substanc je večina žensk in moških v Ameriki postala sterilna. Fundamentalistična krščanska skupina je izvedla krvav puč in preuredila družbo tako, da so vse plodne ženske prisiljene, da rodijo. Te ženske, dekle, so mesečno posiljevane na dan ovulacije. Otrok tega spočetja je nato dodeljen ljudem višjega stanu.«

Nadaljevanka DEKLINA ZGODBA je distopična zgodba, glede na scene snemanja in stavbno arhitekturo, postavljena v sedanji čas. Opisuje surovo »klero-fašistično« diktaturo, v kateri so ženske degradirane na krave za rojevanje, ki pozdravljajo »Blagoslovljen bodi plod«. Splav je prepovedan, ker pomeni zmanjševanje proizvodnje otrok. Ženske nimajo absolutno nobenih pravic, so morbidno uniformirane sužnje s belimi pokrivali v obliki pasjih plašnic za deparazitizacijo. Povsem so izolirane, nadzira jih do zob oborožena tajna služba. Izbrani klerofašisti v črnih uniformah izvajajo poligamno posiljevanje žensk, dekel za rojevanje otrok. Družina, vez matere z otrokom, očeta z otrokom, to je striktno prepovedano in preganjano. Ko se otrok rodi, je dodeljen prvo-klasnim funkcionarjem režima, ali pa gre v internat, kjer ga vzgojijo v sužnja, vojaka režima. Neprestano se prikazuje scene s mračnimi cerkvenimi obredi in krščanskimi križi, ženske pa korakajo, kot na vojaški paradi v Severni Koreji. Vprašati se je treba: Le kaj ima krščanstvo skupnega s tem?

Ko sem neki feministki omenil, da je položaj žensk v konservativnih islamističnih režimih v bistvu primerljiv ali še slabši od položaja žensk v DEKLINI ZGOBI, saj morajo muslimanke nositi črne tute do tal in črn žakelj čez glavo ter živeti v zakoniti poligamiji, brez vsakih pravic, se je morala strinjati z mano. Nekje sem prečital, da je samo v Nemčiji v zadnjih 3 letih (2017-2020) v strahotnih mukah umrlo 68.000 deklic zaradi muslimanskega obrezovanja genitalij. Smrt deklic je posledica gnojnih infekcij. Vse, ki so preživele obrezovanje, so doživljenjsko pohabljene, tudi duševno. Radikalni muslimani so jih operirali v brezčutne stroje za poligamno rojevanje otrok, vojščakov džihada. Ali si lahko predstavljate še kaj bolj gnusnega? Ženske v DEKLINI ZGODBI so proti tem deklicam, prave srečnice.

Ko sem feministko nadalje vprašal, kaj bi se zgodilo, če bi v nadaljevanki DEKLINA ZGODBA potem takem namesto klerofašistov nastopali muslifašisti, namesto krščanske cerkve in križa, pa bi prikazovali mošejo in polmesec, mi je pošteno odgovorila, da bi džihadisti takoj ubili avtorico romana in ustvarjalce filma, ter razstrelili uredništvo Televizije, ki to predvaja. Podobno, kot so to storili z uredništvom »Charli Hebdo« v Parizu.

Ko sem jo nadalje vprašal, ali ni morda v DEKLINI ZGODBI prikazan surov »klero-fašističen« režim, v bistvu še najbolj podoben surovi komunistični diktaturi v Severni Koreji ali bivši Stalinovi Sovjetski Zvezi, ni hotela več odgovarjati.

Nadaljevanka DEKLINA ZGODBA je v bistvu ena sama ogabna, feministična, skrupulozna manipulacija. Krščanstvu nabija nekaj, kar je v resnici značilno za ekstremni konservativni islamizem. Za krščanstvo je značilno, da je bila družina in vez matere z otrokom, vedno zaščitena. Poligamija in posiljevanje žensk je v krščanstvu prepovedano, monogamija pa uzakonjena. Splav je po krščanskem nauku prepovedan zaradi zaščite otrokovega življenja, načela svetosti človeškega življenja, ne pa zaradi zmanjšanja proizvodnje otrok, kot je to v DEKLINI ZGODBI.

RTV nas ob sobotah zvečer, dan po biciklističnih polit-komisarskih protestih, s vztrajnim ponavljanjem nadaljevanke DEKLINA ZGODBA hoče prepričati, da nam grozi »klerofašizem«. Glej no glej, noben kristjan pa ni nikoli grozil s smrtjo avtorici romana, ne ustvarjalcem filma, niti, da bo razstrelil uredništvo Televizije, ki to predvaja. Čeprav moramo objektivno priznati, da je vsak kristjan s to nadaljevanko upravičeno hudo prizadet in ponižan. Zahodna civilizacija, kamor spadamo Slovenci je tolerantna in demokratična do vseh drugače mislečih in verujočih, razen RTV, kjer nihče z zmernim desničarskim ali krščanskim pogledom na svet, ne sme povedati svojega mnenja, saj naj bi s tem ogrožal njihovo »neodvisno« kritično novinarstvo.

Distopična morbidna nadaljevanka, ki je v svojem bistvu skrupulozna manipulacija na račun krščanstva, se je na slovenski feministični in levičarski agar dobro prijela. Od nekega radikalnega levičarja in ljubitelja Irana, ki ob petkih redno biciklira in ploska pred RTV, po tem pa v soboto zvečer gleda DEKLINO ZGODBO, sem dejansko slišal blodnje, da je Janez Janša »klerofašist«. Glej no glej, po novem zmerno desno misleči Slovenci torej nismo več »janšisti«, niti navadni »fašisti«, temveč celo »klerofašisti«! Priporočam mu, da naj si pred DEKLINO ZGODBO pogleda in poglobi še v REAKTIVČKE, dovoljene pod starostjo 15 let, ter odplava v svoje infantilne sanje reševanje sveta z rdečo zvezdo.

Ne svetu, ne Sloveniji danes ne grozi noben krščanski »klerofašizem«, kot hoče prikazati skrupulozno manipulativna feministična nadaljevanka DEKLINA ZGODBA. Temveč Iranska verska muslifašistična diktatura s mednarodnim terorizmom in džihadom ter reaktiviran propadli komunizem – REAKTIVČKI, t.j. Kitajska komunistična diktatura, ki je z izvozom virusne pandemije spravila na kolena cel svet in surova Severno Korejska komunistična diktatura, ki neprestano grozi z raketami in atomskimi bombami.

Na mesto zaključka pa RTV predlagam, da naj naredi otroško risanko, v kateri zlobni kitajski REAKTIVČKI z rdečo zvezdo na prsih v laboratoriju proizvedejo smrtonosni virus in ga razširijo po celem svetu, potem pa pridejo dobri otroci z krščanskim križem na prsih, izumijo zdravilo in cepivo proti virusu in rešijo cel svet. Taka risanka bi bila vsaj po resničnih dogodkih. Pri 100 milijonskem budžetu in mesečnemu haraču na električno žarnico, pa to ja ni noben problem.

Zadnje novice

Sorodne vsebine