21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Retardirani bikeštrajki sovraštva proti svojemu narodu

V medijih in parlamentu so bile zadnje čase intenzivne neskončne debate o nabavi medicinske robe in zahtevi levih opozicijskih strank po odstopu premiera Janeza Janše in vlade. RTV Severna Koreja, pardon, lapsus, Slovenija je že pred tem, 8. maja 2020 nahujskala »bikeštrajkarje« na demonstracije z vožnjo koles po centru Lublane, ki so jih podprle in organizirale radikalne levičarske stranke: LEVICA, SD in LMŠ, ki RTV Slovenija v bistvu tudi upravljajo.

Pred 31 leti, leta 1989 je slovenski narod na isti dan 8. maja resnično množično in enotno demonstriral, povsem drugače, kot sedaj »bikeštrajkarji«. Brez interneta, brez pametnih telefonov in navkljub vsem režimskim medijem (komunistična enoumna RTV Lublana in vsi partijski časopisi DELO, Dnevnik itd..), brez hujskačev, brez biciklov, smo se takrat spontano peš zbrali v Lublani na Kongresnem trgu in demonstrirali za svobodo, za demokracijo in človekove pravice, za domovino, za svojo suvereno državo slovenskega naroda. Tone Pavček je slavnostno prebral Majniško deklaracijo, ki so jo domoljubni razumniki tistega časa spisali v pisarni dr. Dimitrija Rupla. Demonstrirali smo proti okupatorski vojski JNA, s katero je kolaborirala slovenska komunistična vrhuška. JNA je strpala v ječo naše štiri domoljube in jim sodila na skonstruiranem političnem sodnem procesu, po tujih zakonih in v tujem jeziku. V naših srcih je odmeval Prešernov Krst pri Savici: »Tje bomo najdli pot, kjer nje sinovi si prosto voljo vero in postave…«. Huronsko smo demonstrirali za izpustitev naših junaških štirih domoljubov (takrat novinarjev) iz ječe. Eden izmed zaprte četverice je bil sedanji premier Janez Janša.

Po uradnih podatkih nas je demonstriralo ca 20.000, fotografije demonstracij prikazujejo povsem nagneten Kongresni trg in sosednjih ulic. Jaz sem bil tam in povem, da se tudi premikati nisem mogel. Takega huronskega demonstriranja v Lublani, ne prej ne kdaj kasneje, še ni bilo (pravilno slovensko je Lublana, ime Ljubljana je posledica srbizacije). Upal bi si reči, da nas je bilo mnogokratnik številke 20.000. Majniško deklaracijo je podpisalo čez 100.000 ljudi. Vse to brez interneta, brez pametnih telefonov, brez medijev, brez hujskanja, kljub in proti režimskim medijem. Komunajzarji in udbaši na oblasti so se usrali. Te demonstracije so spremenile tok slovenske zgodovine. Zmagali smo! Dosegli smo vse točke Majniške deklaracije, dosegli smo demokratično suvereno državo slovenskega naroda.

Na teh demonstracijah pa nismo zahtevali smrt za nobenega. Nihče ni demonstriral »smrt komunizmu«, »smrt JNA«, »smrt partiji«, »smrt Kučanu«, »smrt srbskim okupatorjem«, ki so zaprli naše domoljube. Nikomur nismo hoteli smrti. Če se pogleda fotografije demonstracij, takih napisov ni. Tudi nismo demonstrirali, da naj prevzame oblast kakšna politična opcija (leva ali desna), temveč za svobodo, demokracijo in politični pluralizem, ker so bile takrat vse politične stranke, razen komunistične partije, prepovedane. Imeli smo beden diktatorski enopartijski socialistični sistem v bedni razpadajoči državi Jugoslaviji.

Sedanje demonstracije »bikeštrajkarjev« so povsem drugačne od tistih pred 31-timi leti. Pri teh demonstracijah je kontradiktorno prav vse. »Bikeštrajkarji« na demonstracijah razglašajo, da demonstrirajo za demokracijo, proti diktaturi, proti zatiranju novinarjev, proti korupciji. Če nebi imeli demokracije in bi torej imeli diktaturo, bi vlada demonstracije prepovedala in s silo zatrla, saj so bile zaradi epidemije protizakonite. To se ni zgodilo. Vlada je zgolj mirno pozivala, demonstrirajte kot vas je volja, le nikomur ne groziti s smrtjo. Če bi vlada zatirala novinarje, potem si RTV Slovenija nebi mogla izmišljati konstruktov s katerimi je nahujskala demonstrante. »Bikeštrajkarji« so kontradiktorno demonstrirali tudi proti korupciji. Prejšnje leve vlade so vrsto let bogato financirale tako imenovane nevladne levičarske organizacije in si s stotinami milijonov z davkoplačevalskim denarja kupovale volivce. Ti levuharji pa sedaj demonstrirajo proti korupciji v strahu pred izgubo svojih koruptivnih dohodkov. Torej demonstrirajo v bistvu za korupcijo, za svoj koruptivni denar.

»Bikeštrajkerji« odkrito zahtevajo SMRT. Smrt je nasprotje ŽIVLJENJA IN SVOBODE, za kar smo demonstrirali mi, na isti dan pred 31 leti. »Bikeštarjekerji« zahtevajo »smrt janšizmu«, torej smrt vsem drugače mislečim 220.000 slovenskih državljanov, ki so na volitvah 2018 glasovali za stranko SDS. Kako to mislijo? Ali nas hočejo postreliti in zmetati v brezna v Kočevskem rogu? »Bikeštrajkerji« razglašajo, da je »janšizem« enako »fašizem«, pozivajo na umor premiera Janeza Janše, odstop 14. vlade RS in nove predčasne volitve.

Kaj je to »janšizem« ni sicer nikomur jasno. Ta pojem je izmišljen. Kaj je to fašizem pa vemo. Je pa to potrebno levičarjem natančno pojasniti, ker oni tega očitno ne vedo. Fašizem je, ko je bivši Šarčev minister Boštjan Poklukar vsako jutro dobil poročilo od policije o vseh prekrških in kaznivih dejanjih za preteklih 24 ur z imeni in priimki ter škilil v policijske kartoteke poslancev. To je fašizem. In ta fašizem je bil odpravljen 13. 03.2020, ko je prisegla 14. vlada Republike Slovenije. Levičarskemu fašizmu zvesti policijski funkcionarji novemu ministru Alešu Hojsu niso več pošiljali na elektronsko pošto zgoraj omenjenih poročil. Dne 13.03.2020 je bilo torej konec obdobja fašizma v Sloveniji.

Po uradnih podatkih gre pri »bikštrajkarjih« za ca 5.000 biciklistov, peščico čistih egoistov, ki se vozijo s kolesi, da bi jih več izgledalo. Za vse nas, ki smo bili na demonstracijah leta 1989 so to navadni pezdeti. Zanimivo je, da ne zahtevajo zase nobenih pravic. To je najbrž zato, ker vse demokratične pravice že imajo, saj smo se za te izborili na demonstracijah 8. maja pred 31 leti. Najbrž tudi zato, ker jim sedaj nobene demokratične pravice niso bile kršene. Nihče jih ne preganja, nihče ni zaprt v ječi, nihče jim ne sodi, nič hudega se jim ni zgodilo, nič hudega jim ne grozi. Nihče nas ni okupiral, ni vojne, samo koalicijsko vlado vodi stranka, ki je zmagala na demokratičnih volitvah. Nihče jim ne krši svobode govora in demonstriranja, pa čeprav so demonstracije protizakonite in neprijavljene ter ogrožajo zdravje naroda, ki se do 8. maja še ni izvil iz smrtonosne epidemije.

Demonstracije »bikeštrajkarjev« so se v bistvu začele že pred prisego 14. slovenske vlade 13.3.2020, z pohodom ekstremnih levičarjev proti strankama SMC in DESUS dne 28.2.2020 z naslovom »proti koaliciji sovraštva«, ki jih je (neuradno) organizirala stranka LEVICA. Strankama SMC in DESUS so demonstranti očitali, da sta izdali svoje volivce, katerim so v predvolilni kampanji obljubili, da s stranko SDS Janeza Janše ne bosta šli v koalicijo. Smiselno bi bilo, če bi dne 28.2.2020 demonstrirali volivci strank SMC in DESUS, ne pa ekstremni levičarji, saj oni niso bili izdani. Le kdo to razume?

Stranki SMC in DESUS v resnici nista izdali svojih volivcev, saj sta obe stranki po volitvah 2018 držali obljubo svojim volivcem in šli v koalicijo Marjana Šarca – LMŠ, torej ne s stranko SDS Janeza Janše. Vendar, Marjan Šarec je dne 27.1.2020 kot premier vlade ne-prisilno, politično taktično in povsem egoistično napram svojim koalicijskim partnerjem, izdajalsko odstopil. Hotel je izsiliti predčasne volitve, na katerih je hotel požreti stranki SMC in DESUS ter se po predčasnih volitvah, na katerih je računal, da bo zmagal, utrditi na oblasti.

Stranki SMC in DESUS, nista hoteli izdati svojih volivcev in se pustiti uničiti od stranke LMŠ Marjana Šarca ter sta vstopili v desno sredinsko koalicijo 14. slovenske vlade, da bi uresničili svoj program, ki sta ga obljubili svojim volivcem. Tako enostavno je to. Volivce SMC je izdal dr. Miro Cerar, ki je domišljavo užaljen pobegnil iz parlamenta v katerega je bil direktno izvoljen, ter svoj sedež prepustil Janiju Möderendorferju, ki sploh ni bil izvoljen, sploh pa ne na listi stranke LMŠ, v katero je zdaj prestopil. Ta dva poslanca in v SD prestopljeni poslanec SMC Gregor Židan, so resnični izdajalci volivcev SMC-ja, ne pa Zdravko Počivalšek. No levičarji, kje ste? Začnite demonstrirat: Cerar, Möderndorfer, Židan, izdajalci! Smrt izdajalcem! In vse tiho je bilo.

Ko sem nekega gorečega člana stranke LEVICA vprašal, zakaj je dne 28.2.2020 demonstriral proti strankama SMC in DESUS in »proti koaliciji sovraštva«, kjer so tulili »ubi Janšu«, je najprej povedal, da je LEVICA edina načelna stranka, ki ni uradni organizator demonstracij, v zakulisju pa da se organizirali na internetu in socialnih omrežjih. Nadalje je povedal, da je bil cilj demonstracij izsiliti predčasne volitve, na katerih stranka LEVICA pričakuje zmago Marjana Šarca, propad SMC in DESUS ter pojačenje svoje poslanke skupine LEVICE za najmanj 2 poslanca.

Na vprašanje, kaj bi bilo pa potem? Zakaj je torej demonstriral za predvideno bodočo zmago Marjana Šarca, v katerega vlado LEVICA ni hotela vstopiti in jo je ves čas izpodkopavala? Je povedal, da pa po novih predčasnih volitvah, bi pa LEVICA šla v vlado s Marjanom Šarcem. Na vprašanje, zakaj so torej levičarji demonstrirali proti strankama SMC in DESUS, saj sta ti stranki že storili to isto, kar sedaj načrtujejo oni – LEVICA, pa jih je Marjan Šarec s svojim odstopom nategnil, ni znal odgovoriti in postal zmeden. Na vprašanje, zakaj pa LEVICA ni vstopila v vlado Marjana Šarca, že pred njegovim odstopom, je odgovoril, da iz načelnih razlogov. Načelnost pa taka! Hočejo na oblast, ki jim je prej smrdela. Lisica in kislo grozdje.

Če prav razumem, so levičarji sedaj po novem postali pajdaši komedijanta iz Kamnika, Marjana Šarca zato, da bi se na novih predčasnih volitvah ogrebli za del njegovega pričakovanega plena glasov na račun strank SMC in DESUS. To pa ni ravno načelnost, na katero prisegajo! To je pa resnično podlo in sovražno do vseh drugače mislečih. Levičarji torej nabijajo proti desno sredinski koaliciji 14. slovenske vlade, da je »koalicija sovraštva«, sami pa hočejo z demonstracijami polnimi sovraštva do drugače mislečih uničiti stranki SMC in DESUS ter prevzeti njihove volivce. Pri tem so si poniglavo izmislili, da naj bi bila vladna koalicija strank SDS, NSI, SMC in DESUS »koalicija sovraštva«, čeprav v resnici ne kaže nobene nestrpnosti do drugače mislečih, ne sovraži nikogar in nikoli ni demonstrirala na primer »smrt levičarjem«.

Ugotoviti je, da so bili vsi »bikeštrajki« v marcu, aprilu in maju 2020, v bistvu poskus nasilnega rušenja 14. vlade in revolucionarnega prevrata. Možganski trust oziroma guru tega poskusa revolucionarnega puča je bila RTV Severna Koreja, pardon lapsus, Slovenija, katero prisilno plačujejo vsi, ki imajo doma električno žarnico. Kot se spodobi, so se prišli »bikeštrajkerji« svojemu guruju tudi vsakič priklonit. Niso pa »bikeštrajkarji« kolesarili do Infekcijske klinike v Ljubljani in zaploskali zdravnikom in medicinskim sestram za njihov požrtvovalni boj za življenja ljudi. Niso kolesarili do doma upokojencev na Bokalce pri Lublani, ali do doma upokojencev Trnovo v Lublani, da bi vzpodbujali starostnike, naj zdržijo, naj potrpijo. To pa ne, za kaj takega levičarji nimajo srca.

RTV Slovenija pa ni samo guru »bikeštrajkarjev«. RVT Slovenija je v bistvu postala protiustaven center oblasti, nova četrta (neizvoljena) veja oblasti, vsaj tako si domišljajo. Gre za pravo oblast, ki pobira tudi svoj poseben davek od vseh državljanov, ki imajo doma žarnico. Gre za državo v državi, levuharsko mafijo, ki pobira svoj harač. »Bikeštrajkerji« najprej demonstrirajo pred parlamentom, ki je izvoljena oblast, zatem pa se gredo poklonit in ploskat svoji neizvoljeni četrti veji oblasti – RTV Slovenija, češ da branijo demokracijo. Ekstremno levičarska RTV Slovenija se je torej očitno postavila nad parlament Republike Slovenije in odkrito hoče po svoji volji odstavljati in postavljati vlado, za kar je nahujskala in angažiral »bikeštrajkerje«. Utemeljen je sum, da gre za kaznivo dejanje po členu 359 kazenskega zakonika »Ščuvanje k nasilni spremembi ustavne ureditve«.
Med »bikeštarjkerji« so se ponosno pokazali tudi radikalni levi poslanci in strašili z rdečo majico strojnega ključavničarja iz Kumrovca, Josipa Broza Tita in črno majico z banano in Čegevaro iz karibskega otoka Kube. Ne vedoč, da je ta

Čegevara leta 1965 v Kongu res obiral banane in organiziral komunistično revolucijo, ki je klavrno propadla. Po novem SD-jev levi radikalni poslanec dr. Franc Trček, se je ob napovedi SD-jeve obstrukcije v parlamentu drl: »Heil Hitler!« in po hitlerjansko salutiral. Če smo prav slišali in videli? Res, lepa druščina. Levuharji in »bikeštrajkarji« očitajo 14. vladi uvajanje diktature, zahtevajo »demokracijo v državo«, zahtevajo »smrt janšizmu«, podtikajo »janšizem je enako fašizem« in odkrito pozivajo k umoru premierja Janeza Janše. Na svojih demonstracijah pa nam kot rešitev ponujajo simbole največjih diktatorjev in klavcev v zgodovini človeštva in mahajo z rdečo zvezdo na zastavi socialistične Jugoslavije, ki je propadla v zadnji krvavi državljanski vojni na Balkanu.

Če kdo dejansko spominja na fašista, oziroma na nekakšnega križanca med Mussolinijem in Kim Džong Un-om, je to po svoji dizajnerski črno-srajčniški opravi in frizuri ter domišljavem arogantnem nasilnem obnašanju, zagotovo poslanec LEVICE Miha Kordiš s partizanskim imenom »Ahmad«. Dejansko je ta radikalec zastrašujoča pojava.

»Bikeštrajkarske« demonstracije so do konca retardiran anahronizem, brez primere. Fantje in dekleta na levici so se ga preveč zakadili ali pa imajo že od malega omračen um. Iz demokratične republike Slovenije hočejo narediti afriško banana državo, kjer nikoli ne pride do demokratične zamenjave oblasti. Tisti, ki v Afriki oblast izgubi, začne streljati po ulicah na druge ljudi. Slovenija še ni do konca izšla iz komunistične diktature, niti iz banana tipa države in še ni utrjena demokracija. Stranke ekstremne levice: LEVICA, SD in LMŠ, pa nas vneto pehajo nazaj v zgodovino in v Afriko. Zakaj že od tam ljudje bežijo k nam? Kar pojdite tja v Afriko, levuharji in »bikeštrajkarji«, z banano in Čegevaro v Kongo delat komunistično revolucijo!

Najbolj radikalni levičarji, tako imenovani »rdeči džihadisti«, so iz krogov Fakultete za Družbene Vede v Ljubljani. Poleg komunistične revolucije so ljubitelji Irana in njegovega fanatičnega verskega diktatorskega režima, ki je lani novembra na ulicah postrelil 1500 demonstrantov, ki protestirali, ker se je podražil bencin. Nad Teheranom so sestrelil ukrajinsko letalo polno prozahodnih iranskih študentov na poti v demokracijo, v Evropo in Kanado. Iz golega maščevanja do ZDA so pobili svoje, drugače misleče ljudi. Ko je izbruhnila epidemija, pa je iranski verski vodja in šef države svojemu narodu povedal, da jim bo pomagal »Allah«. Ni jim pomagal, tisoči umirajo za virusom.

Levica očitno nima ne narodu, ne mladini ničesar drugega ponuditi, kot to da polaga vence pred spomenik faliranega študenta kemije Borisa Kidriča s indijanskim imenom »Pohiti s čiščenjem« in duhovnim sirotam gradi spomenik »očeta naroda« dr. Janeza Stanovnika.

Stranke LEVICA, SD in LMŠ, ki organizirajo in podpirajo demonstracije »bikeštrajkarjev« nimajo in niso narodu nikoli ponudile ničesar, razen lastnega egoizma in nesposobnosti, razen da so za svoje egoistične cilje z zbiranjem ljudi ogrozile zdravje in življenja naroda, ki se je komaj izvil iz prvega vala smrtonosne epidemije. Razen, da na vsakem koraku podlo rušijo vlado, ki se trudi ohraniti zdravje svojega naroda in gospodarstva. Naši slovenski vojski pa odrekajo pooblastila, da bi učinkovito zaščitila državno mejo. Ali bi rajši, da vojska s kamioni odvaža na tisoče od virusa mrtvih ljudi, tako kot v Italiji? Noro. Saj še dovolj kamionov nima, ker je šlo na stotine milijonov za levuharska civilna društva.

Bil je očitek na demonstracijah »bikeštrajkerjev«, da je bila nabava nujne medicinske robe za borbo priti epidemiji ena sama velika korupcija. To je bil zgolj hujskaški moto guruja RTV Slovenija. Za razumne ljudi je to zgolj mlatenje prazne slame.

Komunistična Kitajska je naprej celemu svetu namerno izvozila smrtonosni virus, potem pa celemu svetu po večkratni ceni prodala še svojo bedno ponarejeno medicinsko robo. V Italiji kroži črna šala: končno smo iz Kitajske dobili eno originalno kitajsko robo (virus), prej smo dobivali le slabe ponaredke naše robe. Slovenija ni bila izjema. Kitajska je ob izbruhu epidemije ukinila notranje lete, internacionalnih pa ne. Že novembra lani pa je zaprla in pobila vse svoje zdravnike, ki so odkrili in opozarjali na epidemijo.

Spomnimo, pred 31-leti od aprila do junija leta 1989 je kitajska komunistična diktatura na Trgu nebeškega miru s taki pregazila na tisoče študentov, intelektualcev in delavcev, ki so protestirali za demokracijo in človekove pravice ter pobila 120.000 ljudi. Danes je ves svoboden in demokratičen svet s srcem na strani uporniških študentov, intelektualcev in svobodnih državljanov Hong Konga, ki se junaško upirajo kitajski komunistični diktaturi. Razen seveda ljubljanski levuharski »bikeštrajkerji«. Edini, ki se je tudi javno postavil v bran Hong Kong – škim junaškim upornikom, je Donald Trump, za katerega ne RTV Slovenija, niti RTV Severna Koreja, v 5 letih še ni našla pohvalne besede, kaj šele njen ekstremno levičarski dopisnik iz ZDA Edvard Žitnik. Že desetletja pa ne pomnimo, da bi RTV Slovenija ali njena dopisnica iz Moskve Vlasta Jeseničnik, kaj kritičnega poročala o ruskem diktatorju Vladimirju Putinu, ki vsakič, ko mu izteče mandat, spremeni rusko ustavo, opozicijski voditelji in novinarji pa so vsi pomorjeni ali v ječi.

Ja, enkrat vsak ostane brez bencina sredi vukojebine. Za kantico bencina plača trikratno ceno, pa še hvala reče kitajskemu gavnarju, ki mu jo je prodal. Samo da lahko pride do prve pumpe. Tako je to. Vsakemu se zgodi. Še sreča, da je Jack Ma moj prjatu, da je pomagu.

Začnimo pri tako imenovani zdravniški stroki, kjer se je najbolj izpostavil dr. Rihard Knafelj. Razne ventilatorje je po tehničnih lastnostih ocenil kot: vzorne, primerne, manj primerne in neprimerne, kar spominja na ocenjevanje vedenja v socialistični osnovni šoli. Vprašati se je treba, ali se na tak način opravlja sedaj tudi izpite na Medicinski fakulteti v Ljubljani? Srčno upamo, da pri izpitih na Medicinski fakulteti še obstaja nek eksakten način točkovanja znanja. Na stotine novinarjev za avtomobile zna po sistemu točk objektivno oceniti kvaliteto posameznega avtomobila na trgu, le »strokovnjak« dr. Rihard Knafelj tega domnevno ne zna narediti za ventilatorje. Ker svojega dela ni korektno opravil, blebeta sedaj na RTV Slovenija svoje opisne ocene ventilatorjev. Pošten novinar bi ga moral najprej vprašati: Ali ste, dr. Knafelj, kdaj šli z avtom na tehnični pregled? Je bil vaš avto vozen ali nevozen? Le kako neki je mehanik to ugotovil? Naši vrli gasilci nabavljajo super nobel opremljene gasilske kamione Mercedese, ki koštajo, olala, vsaj pol milijona po komadu. Ampak, če bi pa fejst po celi Sloveniji gorelo, bi pa gasili z vsemi kamioni-cisternami, ki bi jih dobili, ki bi še vozili in pumpali vodo. Pa še z avioni in helikopterji. Pa naj košta, kar košta. Požar je treba pogasiti!

Nadalje, pri nabavi robe je poleg kvalitete važna še: certifikat, garancija, servis, cena, rok dobave in način plačila. Za to je bil odgovoren Zavod RS za blagovne rezerve. Tu pridemo do naslednjega »strokovnjaka« pravnika Ivana Galeta in njegovih sodelavcev, ki so podpisovali pogodbe za dobavo robe. Zadeva je povsem preprosta. Če je Ivan Gale ali kateri od njegovih sodelavcev opazil kakšno nepravilnost, protipravnost ali korupcijo pri posamezni pogodbi, bi moral odkloniti podpis dotične pogodbe. Pika konec. Ni ga boga, ki bi ga zaradi tega vrgel iz službe. Če pa že, bi na sodišču zagotovo zmagal, dobil odškodnino in se zmagoslavno vrnil na delovno mesto. Pa saj je možakar vse telefonske pogovore snemal! Se pravi se ni nikogar bal, afero je planiral. Ali pa je gospod Ivan Gale imel sodni nalog za snemanje telefonskih pogovorov, pa do sedaj ni odgovoril še nihče.

Problem je nastal, ker gospodje na Zavod RS za blagovne rezerve niso znali nabaviti dotične robe, sploh pa ne v tako kratkem času in paniki na trgu. Razumljivo je, da so mnogi hoteli pomagati pri nabavi robe. Kakšni zastonj, kakšni pa za provizijo. In, kaj je pri tem narobe? Posrednik je ekonomsko in pravno upravičen do provizije. Če je kupec noče plačati, pa naj ne podpiše pogodbe o nabavi robe. Pika konec. Če pa je kupec zaradi stiske, epidemije, bil prisiljen ogromno preplačati robo in je šlo za izsiljevanje ali vojno dobičkarstvo, je materialno in kazensko odgovoren tisti, ki je robo prodal, ne pa kupec (Zavod RS za blagovne rezerve). Tožite torej preprodajalce medicinske robe. Pika konec.

Povsem razumljivo je, da je minister Zdravko Počivalšek pritiskal na gospode iz zavoda RS za blagovne rezerve za čimprejšnji nakup robe. V sosednji Italiji je umrlo 200 zdravnikov, 12.000 medicinskih sester pa je bilo okuženih. Bil je primer, ko je v Italiji nek duhovnik prepustil ventilator mlajšemu bolniku in umrl. Papež naj ga proglasi za svetnika!

Če pa pravočasna nabava medicinske robe nebi uspela, potem bi pa minister Zdravko Počivalšek morda res bil zrel za odstavitev. Z uspešno in pravočasno nabavo robe, pa je dokazal ravno nasprotno. Da je sposoben človek. Pošten novinar ali novinarka, bi se morala vprašati, kaj bi se zgodilo, če bi v Sloveniji umrl za virusom en sam zdravnik ali medicinska sestra? Oba ministra Zdravko Počivalšek SMC in Pavel Gantar DESUS, bi bila na odstrelu. Vendar, to se NI zgodilo. Obema iskrena hvala, slovenski narod vama je hvaležen. Na televiziji smo videli, da sta bila oba vidno izčrpana. Številni drugi so tudi zelo zaslužni, v prvi vrsti zdravniki in zdravstveni delavci v bolnicah in domovih za ostarele. Videli smo jih, povsem izčrpane v borbi za življenja naših ljudi. Treba je takoj narediti natančen spisek zaslužnih in ga poslati predsedniku Borutu Pahorju, da jim podeli državna odlikovanja. Takoj pa jim je treba izplačati finančne nagrade, kar je vlada z zakonom že storila.

Ugotoviti je, da pri vsej tej histeriji in demonstracijah zajec tiči v drugem grmu. Zdravstveni zavodi in bolnice so do sedaj naročali medicinsko robo sami, preko svojih kanalov in podjetij, ki so mastno služila in financirala marsikaj: leve stranke, politike in medije. To je nova vlada z drugačnim načinom nabave robe nenamerno presekala. Mačku je po nesreči stopila na rep, sedaj pa mijavka, renči in piha na vse pretege. Če se vam kdaj zdi, da ne razumete za kaj gre, gre zagotovo za denar.

Za denar gre tudi pri pomoči vlade prebivalstvu in gospodarstvu. Ta prvi se je pritožil mladi goreči član stranke LEVICA, češ da helikopterskih študentskih 150 EUR in zastonj dopustniških 200 EUR, za revne študente nikakor ni dovolj. S tem sem se strinjal in mu predlagal, da naj se pa potem vsi kaviar socialisti, polnoritni jebivetri in večni študenti, odrečejo gnusnega denarja »koalicije sovraštva« v korist rednim, revnim študentom, ki morajo ob študiju delati prek študentskega servisa, ker so brez bogatih staršev rdeče buržuazije. To je radikalni levičar radikalno odklonil, češ da bi morala zato poskrbeti država, on pa, da podarjenega denarja ne da. Katera država? Socialistična, ki je še vsaka bankrotirala in jo levičarji hočete spet imeti?

Predsednik vlade Janez Janša se na histerijo nabave medicinske robe na RTV Slovenija in na »bikeštrajke« ni odzival. Razen, da je ministra Zdravka Počivalška upravičeno podprl. Glede hujskaškega, neresničnega in nepoštenega poročanja o njemu pa je dne 11.5. 2020 objavil članek: »Vojna z mediji: Basen o nas, žabah, skuhanih v mlačni vodi, ter grožnjah s smrtjo«.

V tem članku drži vse, ni kaj dodati. Mož je z leti in grenkimi izkušnjami postal moder in je intelektualno povsem deklasiral vso nepošteno levičarsko novinarsko srenjo, ki je osupla takoj zacvilila, češ da jih napada in ponižuje, da jih ne spoštuje. Konkretnih argumentov, da v članku Janeza Janše kaj ne drži, pa niso podali, ker jih nimajo. Prav nič jih ne napada niti ponižuje, zgolj po resnici in argumentirano jim je povedal, kar jim gre, in jim dal vedeti, da se jih ne boji, da ga ne morejo zlomiti. Spoštovanje pa si je treba zaslužiti s poštenostjo, znanjem in delom.

Njihova sramota in ponižanje pa je v tem, da jim »bikeštrajkarji« ploskajo pred RTV hišo v Lublani, kar v svoji intelektualni bedi smatrajo za kompliment. Cvilijo pa iz obupa in strahu, da jim davkoplačevalci ne bodo več plačevali za čisto sranje, ki jim ga drago prodajajo kot neodvisno kritično novinarstvo, skupaj z električno žarnico razsvetljenja. Tema. Čista tema. Čista intelektualna beda. Za začetek predlagamo RTV Slovenija: prevajajte vsakič, ko bo na sporedu oddaja »Studio City«, takoj zatem še oddajo »Kdo vam laže«! Pa bo prišla demokracija v državo!

Premierju Janezu Janši ni za oblast in se za oblast ne boji. Služi domovini in slovenskemu narodu. Ne morete ga prestrašiti, da bi se v strahu bred izgubo oblasti, padca njegove vlade, zmehčal in uklonil pritisku medijev. Nikogar ne sovraži, vedno bolj spominja na pokojnega dr. Jožeta Pučnika. In to levičarje in RTV Slovenija najbolj jezi, zbega in frustrira, kar vodi v limbično infantilno reakcijo: še bolj histerično agresivno napadanje Janeza Janše in vlade.

So pa levičarske opozicijske stranke in RTV Slovenija svetovni prvaki v malomeščanskem sprenevedanju, hlinjenju in pretvarjanju v svoji skrbi za ugled Slovenije. Kaj je hujšega, če zunanji minister dr. Anže Logar ali kdo drug napiše črno na belem, kar je res in to pošlje v Bruselj. Totalna limbična histerija na levici: to je »blatenje Slovenije« in podoben bla, bla, bla. Ne, to ni blatenje, temveč razkrivanje resničnega smrdljivega blata Slovenije. Če partizansko pravosodje in komunistični mediji izgledajo kot drek in smrdijo kot drek, je to najbrž drek, ne čokolada.

Niso ga zmehčali in ga tudi ne bodo. S temi metodami že ne. Danes so drugačni časi. Z narodom se ne da več manipulirati, narod ni več neumna raja, vsaj večina ne. Obstaja internet, twitter in medijska konkurenca. Stare partijske metode propagande, medijske likvidacije, to je razvodenelo. To je razbil že slovenski zet Donald Trump in zmagal.

Razni pametnjakoviči, levičarski novinarji in levi politiki svarijo, priporočajo premierju, naj se ne odziva po twitterju in ga hočejo utišati. Resnica in argumenti so premierjevo edino orožje proti hujskaškemu, neresničnemu in nepoštenemu poročanju levičarskih medijev, ki so v Sloveniji v veliki večini. Zakaj bi položil edino orožje ki ga ima? Lahko je predsedniku Borutu Pahorju modrovati in svetovati premierju Janezu Janši s kakšno hitrostjo prstov naj uporablja twitter in da se je dobro vzdržati kritike medijev. On je že vrsto let v medijih praktično nedotakljiv, pa naj objavi še tako narcisoidno neumnost. Novinarji in narod mu vse oprosti. Še slovensko morsko jezero mu nihče ne očita. Sicer pa, odkar posluša dr. Ernesta Petriča je v glavnem nehal klatiti neumnosti.

Pri nekaterih ekstremnih levičarjih obstaja tudi besnilo, obsedenost s globokim imanentnim sovraštvom do premiera Janeza Janše, kar RTV Slovenija javno objavlja in s tem tudi vzpodbuja. Tega besnega sovraštva premier v svojem intervjuju na Nova24TV ni pojasnil, oziroma se je temu izognil. Glejte, obstaja povesem logična razlaga: to besnilo izvira od onih, ki so ga trpinčili in strpali v ječo v montiranih političnih sodnih procesih. Tisti, ki dela krivico in zlo, tistega na koncu popade isto besnilo, kot ga je že na začetku gnalo. Peče ga Zgaga.

Levuharjem in »bikeštrajkarjem« pa še zadnji nasvet. Na dolgo roko, do prihodnjih rednih volitev (izrednih ne bo) in še dalj, vam bodo volivci nepopravljivo zamerili vaše početje, saj demonstrirate proti lastnemu narodu, proti življenju, proti svobodi in demokraciji, proti domovini, proti suvereni državi Sloveniji, proti naši slovenski vojski, ki po vašem ne sme zavarovati državne meje in zaščititi narod. Narod vam bo to nepopravljivo zameril. Saj vam je že!

Dr. Janez Suša Koper, 1.6.2020

Zadnje novice

Sorodne vsebine