18.3 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Dr. Ivan Štuhec: Zgagarji pač ne znajo drugače

Pred prejšnjimi volitvami so kandidate za najvišja mesta v državi določali strici in tete v gostilnah, sedaj pa jih nominirajo kar novinarji in novinarke na nacionalni TV. Spoštovani novinarji in novinarke, na katerih volitvah vam je ljudstvo dalo mandat, da iščete mandatarja?

 

Vse, ki boste brali ta komentar, bi želel najprej vprašati, ali ste se po prvomajskih praznikih prebudili v diktaturi in avtokratskem režimu? V nasprotju z biciklisti, ki so krožili po Ljubljani in nekaj malega po Mariboru, jaz tega občutka nimam. Pogojno je možno, da se motim, ker sem deklarirani desničar, krščanar, po verziji komunistične zgodovine narodni izdajalec, klerofašist, kolaborant, nacionalist in verski fanatik. Po mnenju trenutno največjega strokovnjaka za ventilatorje, ki jih potrebujemo za predihavanje, spadam tudi med tiste, ki naj jim pomaga Jezus namesto slovenske medicinske stroke.

Jezus pomaga po ljudeh

Verjamem, da mi je kljub vsem zgoraj navedenim samostalnikom Jezus že kdaj pomagal. Tudi pred dvema letoma, ko sem pristal na pljučnem oddelku. Ampak poleg Jezusa in molitve so mi pomagali prijazni zdravniki in medicinske sestre. No ja, ena od slednjih je bila bolj primerna za zaporniško paznico kot za medicinsko sestro, samo zaradi tega ni celo zdravstvo za v arest. In če smo že pri Jezusu in ventilatorjih, če mene vprašate, raje odidem k Jezusu, kot pa da pridem v roke zdravniku, ki ima težave z Jezusom, čeprav razpolaga z zadnjim modelom ventilatorja, s katerim bi me lahko prebudil nazaj v to noro Slovenijo. Naj ponovim, v to noro Slovenijo, kajti takšnega avtodestruktivizma oziroma samouničevanja, kot smo mu priče v tej koronakrizi, ni videti daleč okrog po Evropi.

Brez dokazov proti Počivalšku in Janši

Gledal sem znamenite Tarče, poslušal nekaj poročil, ne vseh, ker bi se mi zmešalo. Prebral dovolj člankov in intervjujev, da imam vsaj približno sliko vsega, kar se dogaja. Po praznikih sem z velikim zanimanjem in pozorno prebral intervju z Galetom na 24 ur. Sodeč po naslovu, naj bi razkril podrobnosti in nova imena. Vmes pa ni pozabil odstavljati vlade. V vseh dosedanjih pogromih proti Počivalšku in seveda Janši še nihče ni prišel z dokazom, da se je kdo iz Vlade okoristil. To bi naj dokazale službe, kot sta računsko sodišče in parlamentarna komisija, ki se bo posvetila celotni zgodbi. Ampak do danes še nihče ni prišel niti z enim samim dokazom o vojnem dobičkarstvu, ki naj bi se dogajalo v vladnih vrstah v času koronakrize.

Vzporednice s prodajo orožja iz časa osamosvojitve so na dnevnem redu, kljub temu da tudi iz tiste medijske propagande nikoli ni bilo nič. Prijelo pa se je! Vsaj za eno tretjino državljanov je Janša ostal kriminaliziran do danes in bo verjetno do smrti – za tiste, ki imajo medije za božanstvo.

Več si lahko preberete TUKAJ.

………………

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine