8.3 C
Ljubljana
petek, 14 junija, 2024

Bi bili vesoljčki dojemljivi za ideje globalistov?

Piše: Jože Biščak

Ursula von der Leyen si lahko začasno oddahne. V petek, 17. maja, je sodišče v Liègu (Belgija) do decembra odložilo odločitev, ali je belgijsko sodišče ali tožilstvo EU (EPPO) pristojno za tako imenovani primer sporočila SMS von der Leynove. Predsednica Evropske komisije si je med pogajanji za nakup cepiv proti kitajskemu virusu (posel je bil vreden 35 milijard evrov) z izvršnim direktorjem Pfizerja Albertom Bourlom izmenjala več sporočil, a jih je nato iz svojega mobilnega telefona izbrisala, čeprav jih kot javna uslužbenka Evropske unije (EU) ne bi smela. Tožbo je vložil Frédéric Baldan, belgijski lobist (kasneje sta se tožbi pridružili tudi vladi Poljske in Madžarske), ki von der Leynovi, Bourlu ter podjetjema Pfizer in BioNtech očita korupcijo, zlorabo uradnega položaja in uničenje dokumentacije.

Bruselj se je že dolgo tega spremenil v močvirje, ki je še posebej začelo smrdeti, ko je Evropsko komisijo (EK) prevzela von der Leynova. Nemka, ki se je rodila s srebrno žlico v ustih in ji je bilo že v jasli položeno, da postane visoka uradnica (njen oče Ernst velja za očeta bruseljske birokracije), si je v svojem mandatu prizadevala uresničiti vizijo evropske federativne superdržave. Njeno vodenje EK, kamor ni bila povzdignjena z glasovi volivcev, je bilo katastrofalno, zaznamovale so ga dobesedno kriminalne mahinacije. Kljub temu jo je Evropska ljudska stranka (EPP) pred tedni znova določila za svojo vodilno kandidatko na bližajočih se evropskih volitvah. Človek se vpraša, ali so predstavniki EPP popolnoma izgubili stik s svojimi volivci ali so dokončno postali lakaji globalistov, ki si želijo zasužnjiti običajne ljudi in jih spremeniti v ubogljive ovce, s katerimi bodo počeli, kar se jim bo zljubilo.

Eden od korakov do takega orwellovskega scenarija, ki ima podporo tudi v aktualni EK, se lahko zgodi že 27. maja. Takrat začne v Ženevi zasedati skupščina Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Predstavniki držav članic bodo razpravljali o »pandemijski pogodbi« in Mednarodnem zdravstvenem pravilniku. Če bosta dokumenta sprejeta, bodo uradniki zdravstvene organizacije dobili neverjetne pristojnosti in njihovim odločitvam bodo podrejene nacionalne vlade držav članic. Do zdaj je WHO dajala le priporočila, ki niso bila zavezujoča, po novem pa bo globalne izredne razmere razglasil kar generalni direktor WHO. To bo za vse članice zavezujoče, nad kršitvami in nepokornimi državami bosta bedela dva nova organa WHO: Odbor za izredne razmere (EC) in Odbor za skladnost (CC). Povedano drugače. Če se je do zdaj pandemija razglasila le, ko se je virus razširil na vse celine in je bila smrtnost zelo visoka, bo WHO lahko razglasila globalne izredne razmere na podlagi subjektivne ocene že zaradi domnevne nevarnosti za zdravje ljudi.

Med te domnevne nevarnosti spadajo tudi »podnebne spremembe«. Takim nameram že vsaj od maja 2020 prikimava EK z von der Leynovo na čelu, ki se redno udeležuje srečanj z generalnim direktorjem WHO Tedrosom Adhanom Ghebreyesusom, na katerih razpravljata tudi, kako pokoriti ljudi. In če bosta pogodba in novi pravilnik sprejeta, bo imela zdravstvena organizacija, ki ji zvesto sledijo bruseljski birokrati, pravico, da od držav članic zahteva ukrepe, ki bodo obvezni: od prisilnega cepljenja in zdravljenja prek razglasitve karantene do digitalnega zdravstvenega potrdila, brez katerega posameznik ne bo mogel prestopiti niti praga svojega doma; slednje pomeni popoln nadzor nad delovanjem in ravnanjem ljudi.

Najbrž je zdaj že vsakomur jasno, kaj je v resnici v ozadju. Za zdaj sicer kaže, da se mokre sanje globalistov, ki jih iz ozadja vodijo planetarni škodljivci, ne bodo tako hitro uresničile, Nekatere države se namreč upirajo, čeprav se Bill Gates, družina Soros in člani Rotary International, ki so tudi glavni »donatorji« WHO in Ghebreyesusa (članarine sestavljajo samo petino proračuna WHO, drugo je denar od prostovoljnih prispevkov in bogatih »donatorjev«, ki imajo potem odločilno besedo), zadnje mesece intenzivno srečujejo s predstavniki vlad in jih prepričujejo, kako dobra so nova pravila WHO za njihove države. V resnici si hočejo podrediti mednarodne organizacije, prek katerih bi vladali svetu.

Čeprav gre za temne načrte, moramo biti jasni: zadeve (z WHO in EU) niso razpadle, stvari samo uhajajo izpod nadzora. Nadzor mora nazaj v roke ljudstva, škodljivce je treba spraviti na raketo in jih poslati na večno potovanje onkraj meja vesolja. Tam naj svoje ideje poskusijo prodati vesoljčkom, če bodo zanje dojemljivi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine