11.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Zrelo za zapor! Črnčec po navodilih Šarca zgradil vohunsko mrežo za špijonažo nad politiki SMC, DeSUS in SAB ter celo njihovimi sorodniki!

Damirju Črnčecu je oblast preveč stopila v glavo. S svojimi zaupniki na Sovi, NPU in generalni policijski postaji je vzpostavil vohunsko mrežo za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB – poleg tega vohunijo celo za družinskimi člani ter bližnjimi sorodniki!

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta si povsem podredila policijo in obveščevalne službe za politične namene. Ker imata pred seboj cilj predčasne volitve, ki LMŠ edine lahko ohranijo pri življenju, sta zanje pripravljena celo “preko trupel”.

Po ekskluzivnih informacijah Črnčecev krog zaupnikov na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vohuni za člani strank SMC, Desus in SAB ter njihovimi sorodniki. Vendar je molk prekinjen, saj je se je zgodil na NPU upor proti direktorju NPU Darku Muženiču, ki je pokrival vsako svinjarijo svetovalca za nacionalno varnost v kabinetu Marjana Šarca.

Informacije uhajajo
Ključne informacije je po poročanju Požareporta za Črnčeca dostavljal Matjaž Jerkič, namestnik direktorja kriminalistične policije pri Generalni policijski postaji. Vse depeše, informacije naj bi se posredovale zaupniku notranjega ministra Boštjana Poklukarja, bivšemu kriminalistu Franciju Kregarju. Počilo je pred nekaj dnevi, ko so za dejavnosti izvedeli tudi drugi zaposleni na generalni policijski postaji, vendar sta generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in bivši direktor kriminalistične policije Branko Japelj obremenjenega Jerkiča zaščitila.

Damir Črnčec ustvarja svoj para-udbovski-KGB-jevski sistem
Damir Črnčec s svojim vmešavanjem in zlorabo državnih institucij spominja na razvpitega Johna Edgara Hoovera, prvega in dolgoletnega direktorja FBI, ki je s svojimi podatki in para-sistemom imel vse politike in najpomembnejše ameriške figure gospodarstva in estrade v svoji pesti. Črnčec je izkoristil svoje vodstvene položaje v letu 2008 kot šef Vojaške obveščevalne komisije in šefa Sove 2012. V tem času si je nastavil svoje zveste podanike, s katerimi je zgradil najbolj razvpito vohunsko mrežo po državi. Vendar se je zgodil upor med kriminalisti in vedno več nečednosti bo prišlo v slovensko javnost. Damir Črnčec pa se bo zapisal kot propadli ‘ambiciozneš’, ki je sanjal o tem, kako bo v vladi Marjana Šarca zaslužil milijon evrov.

Luka Perš/Nova24TV

 

                 Zahteva za popravek in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev po 26. in 27. členu Zakona o medijih (ZMed) 

Spoštovani, 

pišemo vam v imenu naše stranke, g. Damirja Črnčeca. Pooblastilo za zastopanje prilagamo. 

Dne 18.02.2020 ste ob 10:24 uri v elektronskem mediju www.demokracija.si (v razvid medijev vpisanem pod zap. št. 1080), na povezavi: http://www.demokracija.si/fokus/zrelo-za-zapor crncec-po-navodilih-sarca-zgradil-vohunsko-mrezo-za-spijonazo-nad-politiki-smc-desus-in-sab ter-celo-njihovimi-sorodniki.litml objavili članek z naslovom »Zrelo za zapor! Črnčec po navodilih Šarca zgradil vohunsko mrežo za špijonažo nad politiki SMC, DeSUS in SAB ter celo njihovimi sorodniki!«, 

Vsebina tozadevnega članka govori v smeri, da naj bi naša stranka s svojimi zaupniki na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vzpostavila vohunsko mrežo za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB ter naj bi vohunila celo za njihovimi družinskimi člani ter bližnjimi sorodniki. Obenem tozadevni članek jasno zapiše, da naj bi si naša stranka (ter Marjan Šarec) popolnoma podredila policijo ter obveščevalne službe za politične namene ter naj bi bila v cilju predčasnih volitev pripravljena iti celo preko trupel. Naša strarika je v zadnjem delu članka označena kot razvpiti John Edgar Hoover, ki naj bi izkoristil svoje pretekle vodstvene položaje kot šef Vojaške obveščevalne službe in Sove ter zlorabil državne institucije. 

Vse zgoraj povzete navedbe so neresnične, skrajno objektivno žaljive in nedopustno posegajo v: ugled in dobro ime ter dostojanstvo naše stranke. 

Naša stranka namreč ni nikoli vzpostavila nobene volunske mreže za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih ŞMC, DeSUS in SAB ali njihovih družinskih članov ter bližnjih 

sorodnikov, oziroma sploh nikakršne vohunske mreže. Nikakor ne drži, da naj bi si naša stranka podredila policijo in obveščevalne službe ter naj bi izkoristila svoje pretekle vodstvene položaje. Naša stranka ne deluje po navodilih Marjana Šarca, se ne vmešava in se nikoli ni vmešavala) in ne zlorablja državnih institucij. 

Iz zgoraj omenjenih razlogov zahtevamo, da v celoti in v nespremenjeni obliki, nemudoma oziroma najkasneje v 48-ih urah od prejema zahteve, v elektronskem mediju www.demokracija.si (v razvid medijev vpisanem pod zap. št. 1080) pod objavljenim člankom z naslovom »Zrelo za zapor! Črnčec po navodilih Šarca zgradil vohunsko mrežo za špijonažo nad politiki SMC, DeSUS in SAB ter celo njihovimi sorodniki!«, na povezavi: http://www.demokracija.si/fokus/zrelo-za-zapor-crncec-po-navodilih-sarca-zgradil-vohunsko mrezo-za-spijonazo-nad-politiki-şmc-desus-in-sab-ter-celo-njihovimi-sorodniki.html objavite: 

»Odgovor in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev na članek, objavljen dne 18.02.2020. 

Damir Črnčec ni nikoli vzpostavil nobene vohunske mreže za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB ali njihovih družinskih članih ter bližnjih sorodnikih, oziroma sploh nikakršne vohunske mreže. Nikakor ne drži, da naj bi si Damir Črnčec podredil policijo in obveščevalne službe ter naj bi izkoristil svoje pretekle vodstvene položaje. Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca, se ne vmešava (in se nikoli ni vmešaval) in ne zlorablja državnih institucij. 

Damir Črnčec,

zanj po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & Lemut Strle, o.p., d.o.o.« 

Zadnje novice

Sorodne vsebine