10 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

(VIDEO) Vse kar morate vedeti o protestih v ZDA in slovenskih levičarskih politkolesarjih: Nasilje, ki bo vodilo v novo nasilje in še v bolj uničujoče tragedije!

“Če mesto ali zvezna država ne želi ukrepati, kot bi bilo potrebno in obvarovati življenja in lastnine ljudi, bom uporabil vojaške sile Združenih držav Amerike in hitro rešil težavo namesto njih,” je bil jasen ameriški predsednik Donald Trump. ZDA so pretekli vikend zaznamovali protesti zaradi nedavne smrti temnopoltega Američana Georgea Floyda. Protesti so kmalu prestopili okvirje normalnega in se prelevili v vsesplošno pretepanje, ropanje, požiganje in celo pobijanje, kar z izražanjem političnih prepričanj nima ničesar skupnega. Izgredi potekajo povsod po ZDA, opaziti je moč številne zamaskirane osebe, ki še najbolj spominjajo na pripadnike ultra-levičarske skupine Antifa. Ob vsem pa je najbolj škandalozno to, da številni ameriški politiki, še zlasti demokrati, preko spleta bolj ali manj odkrito podpirajo divjanje izgrednikov. Omenja se tudi, da naj bi huligane celo finančno podpirale številne znane osebnosti iz Los Angelesa. Ob dogodkih pa v ospredje prihaja ameriški rasizem, še zlasti do pripadnikov bele rase, kar ameriško družbo zgolj razdvaja. “Uveljavljanje prava ni nadvlada belih! Vztrajanje pri tem, da vsi prebivalci v državi upoštevajo enaka pravila, ni rasizem, ampak odgovor na rasizem, je enakost!” je bil oster novinar Tucker Carlson. 

 

V oddaji “Tucker Carlson tonight” na Fox News je novinar Tucker Carlson dejal, da je bil pretekli vikend v ZDA zelo vroč in da so njihovi voditelji spali, medtem ko so mesta gorela. “Nihče se ni postavil za Ameriko, da bi jo rešil.” Po njegovem prepričanju so se voditelji prestrašili in celo pridružili uničevalcem. Vendar pa bodo svojo vpletenost v situacijo vsekakor zanikali. “Vendar resnico poznate, ker ste videli, kaj se je dogajalo. Tako propadejo države. Nihče izmed oblastnikov ne ohranja reda.” Po njegovem opažanju so se ameriški državljani prisiljeni sami braniti in pri tem nimajo izbire, saj jih nihče drug ne bo branil. “Prav mogoče je, da bo v prihajajočih dneh še več ljudi ranjenih, kar bo tragedija.” Po vsej verjetnosti pa bo novo nasilje vodilo v številne nove tragedije, v nekaj mnogo bolj uničujočega kot to, kar smo doslej videli. Po novinarjevem opažanju je to morda že konec, morda pa šele začetek, kar vsekakor upajo, da ne bo. “Težko je karkoli reči glede tega, kar se v tem trenutku dogaja.” Američani so zaradi vsega skupaj zmedeni in prestrašeni, predvsem pa besni. “Najslabši predstavniki naše družbe so prevzeli nadzor!” je zgrožen novinar, ki poroča za Fox News.

Po njegovem prepričanju vsi ti odpadniki niso z ničemer doprinesli k tamkajšnji družbi, vendar pa sedaj državo uničujejo. “Kako bomo odgovorili na to? Moramo obraniti sebe in svoje družine, saj nimamo druge izbire, vendar pa si ob tem ne moremo dovoliti, da postanemo enaki kot oni. Mi nismo živali, mi smo Američani.” Po njegovem prepričanju morajo v obličju takšne nedostojnosti pokazati svoje dostojanstvo, saj so prepričani, da ima njihova država prihodnost. Po mnenju Carlsona želijo tam živeti in uspevati in nameravajo to tudi ubraniti. “Naši voditelji nas skušajo spreti med seboj,” po Carlsonovem prepričanju to delajo za zabavo in dobiček. Svojih sosedov Američani ne ljubijo zato, ker bi izgledali podobno ali imeli podobna politična prepričanja, marveč zato, ker so ljudje in Američani in prav te vezi želijo njihovi voditelji uničiti, česar pa ne smejo dopustiti. Ob tem je potrebno biti povsem iskren glede tega, kar se v tem trenutku dogaja. Na omenjeni televiziji so pokazali posnetke šokantnih dogodkov, saj so se to čutijo dolžni storiti. V prihodnje bodo namreč lažnivci dejstva zmanipulirali in bodo posnetki načrtno odstranjeni s spleta.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine