15.3 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

(VIDEO) Potniki niso mirno gledali, kako eko-aktivisti ovirajo odhod vlaka, zato so se pesti jeznih potnikov srečevale z obrazi aktivistov

Organizacija Extinction Rebellion, ki je zadnje dni organizirala shode po več mestih na različnih celinah in denimo skušala blokirati letališče v Londonu, je dobila, kar je iskala. Z njenimi aktivisti so na železniški postaji obračunali jezni potniki.

Zadnje dni levičarski eko-aktivisti iz organizacije Extinction Rebellion bloikirajo tudi železniški promet. Policija je morala posredovati v Stratfordu in Shadwellu, na londonski postaji Canning Town pa so zadevo ob anemičnih varnostnikih in policiji v roke vzeli kar potniki sami, ki so na postaji čakali, da gredo na delo. A niso mogli, kar sta dva eko-terorista splezala na streho vlaka in preprečevala, da bi vlak speljal.

Na posnetku se vidi, kako eden od potnikov v aktivista vrže skodelico kave, nato ga nekdo primer za gležnje in jezni potniki ga zvlečejo na peron. Kaj se potem dogaja z njim, ni videti, po gibih potnikov sodeč, so aktivista dobro zbrcali.

Drugega aktivista pa je eden izmed potnikov lovil po strehi in ga vrgel med jezno množico. Tudi njegova usoda ni bila najboljša za njegovo zdravje.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine