9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

(VIDEO) Poglejte si Kanglerjev besen odziv na FB: Kaj počne “banda hudičeva”, da bi opustili delovanje Mahničeve komisije!

Banda hudičeva pere milijone. Smejijo se nam v osebnih stečajih, se vozijo luksuznimi mercedezi in najemajo jahte za 150 tisoč evrov, sedaj bi pa Mahniča nevtralizirali, da bi opustil delovanje komisije. Ne bodo nas ustrahovali, ker imamo veliko ljudi za sabo. Stroka se zgraža. Dajmo ta duh spremenit in obrnit. Nujno potrebno moramo rešiti Slovenijo,” je nov odziv nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja potem, ko je vrhovni državni tožilec Zvonko Fišer na tožilstvo vložil ovadbo zoper predsednika preiskovalne komisije v zadevi Kangler Žana Mahniča zaradi domnevne razžalitve. Kot je izpostavil Kangler, se moramo tej noriji upreti zaradi vseh nas, saj lahko jutri vsakdo postane žrtev.

“Ne morem verjeti in dojeti, da so se vse sile v Sloveniji spravile na predsednika komisije Žana Mahniča. Ker je bil kritičen in izrekel besede mafija,” se je preko Facebooka z videoposnetkom oglasil Franc Kangler o najnovejši vesti, da je vrhovni državni tožilec Zvonko Fišer na tožilstvo vložil ovadbo zoper predsednika preiskovalne komisije v zadevi Kangler Žana Mahniča zaradi domnevne razžalitve, ker je ta ob odločitvi ustavnega sodišča, da preiskovalna komisija ne sme preiskovati in zasliševati tožilcev, na katere pada sum, da so kršili človekove pravice, izjavil, da “mafija ščiti mafijo”.

Kangler je jezno izjavil, da je bil Mahnič, glede na slišano z njegove strani in glede na dokumente, ki jih je predal komisiji, šokiran. Enako vsi drugi poslanci.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine