16.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 23 maja, 2022

(VIDEO) Petkova norišnica: Levičarji tokrat hodili od vrat do vrat političnih strank!

Piše: E-Maribor.si

Neverjetno, a resnično. Levičarski brezdelneži so tudi ta petek izvajali nered po Ljubljani. Tokrat so obiskovali naslove političnih strank, in tam lepili plakate in seveda uničevali fasade.

Levičarskim politkolesarjem, ki ob petkih ustvarjajo nered po Ljubljani očitno nihče ne more nič, saj so jih policisti tudi tokrat le gledali in jim dajali potuho. In to navkljub temu, da niso imeli ustreznega dovoljenja za predvajanje zvočnih signalov in so ponovno organizirali neprijavljen shod, kar je zagotovo fenomen v Evropi. Očitno Jenullova četa zdraharjev lahko po Ljubljani počenja kar hoče, se dere, piska na piščalke, poleg tega pa dobesedno ovira promet v centru mesta.

Tako, kot so nekoč fašisti hodili po domovih in iskali ljudi, tako so Jenulovi “podivjanci” danes, hodili po naslovih političnih strank in obešali svoje neumnosti na njihove ograje ali zidove. Ustavili so se tudi pred stranko NSi, kjer je tožilčev sinček nekaj moraliziral o krščanskih vrednotah. Tudi tukaj ni policija naredila popolnoma nič.

 

Jenullovi zdraharji, so tako svoja sporočila lepili kar po fasadah, zidovih in polepili celo angelčka pred stavbo, kjer domujeta stranki LMŠ in SMC. Neumnosti so lepili tudi po fasadah strank SD, DESUS, NSi in tudi Levice.

 

Sorodne vsebine