4.8 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

[Video] Levi medijski lakaji zavajajo o plačah Janševe vlade, a molčijo o 500 tisoč evrih odpravnin Šarčeve vlade

Manjkajo respiratorji, manjkajo zaščitne maske. Šarčeva vlada je ignorirala opozorila in se raje ukvarjala z nameščanjem svojih kadrov, režimski mediji pa na vsakem koraku napadajo vlado Janeza Janše.

Levi medijski lakaji so molčali ob 500 tisoč evrih, ki so si jih izplačali bivši člani vlade Marjana Šarca. Sami niso prikazali nobene solidarnosti, ko so prav vsi isti posamezniki kričali, da si je vlada Janeza Janše nesramno zvišala plače. Vendar je ravno Janševa vlada funkcionarjem znižala plače v času epidemije tudi do 1.500 evrov bruto, kar je 30-odstotno znižanje, medtem ko bodo nagradili najbolj požrtvovalne zaposlene v tem kriznem času s povišanjem plač tudi do 200 odstotkov.

Najbolj v oči udarjajo Damir Črnčec z 10.970 evri, Anja Kopač Mrak z 10.297 evri, Janja Zorman Macura z 12.275 evri, sekretar stranke SAB Jernej Pavlič s 7.249 evri in nekdanji predsednik Mladega foruma Andrej Omerzel s 5.012 evri odpravnine.

Več drugih novic si lahko ogledate v videoposnetku. Med drugim si lahko ogledate novice o ukrepih Vlade RS za zajezitev zdravstvene krize, pomoči Slovenije Hrvaški ob potresu, Janšev obisk v Metliki in kako so Moravske Toplice postale mesto duhov.

Video https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vm8Saestq7Q&feature=emb_logo

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine