10.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

(VIDEO) Džihadist Žavbi, ki ga je Italija vrnila Sloveniji, že začel z nasiljem! S pestmi napadel novinarja in snemalca Planet TV!

Italija je po prestani zaporni kazni iz države izgnala slovenskega državljana Roka Žavbija, ki je bil zaradi novačenja borcev za skrajno skupino Islamska država (IS) in posedovanja orožja obsojen na zaporno kazen. Njegov odvetnik Samo Sanzin je potrdil, da je Žavbi že doma. Več TUKAJ.

No, danes je skupaj s svojim očetom že napadel novinarja in snemalca Planet TV. ”Novinarju in snemalcu, ki sta v vasi Pšajnovica stala na cesti pred hišo družine Žavbi, se je najprej približal oče in ju začel preganjati z javne površine ter vpiti, da jima ne dovoli snemanja. Nato se je z avtomobilom pripeljal še Rok Žavbi, ki je fizično napadel snemalca in novinarja,” poroča Planet TV, ki je tudi objavil posnetek.

Žavbi je novinarja in snemalca brcal in udarjal s pestmi, skupaj z očetom pa sta ju tudi grobo zmerjala. “P**da vam materna novinarska,”se sliši na posnetku Roka Žavbija.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine