5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

V novi reviji Demokracija razkrivamo: Ženske migranti posiljujejo, moške napadajo z noži in verigami!

Spolno suženjstvo ni samo nekaj, kar obstaja daleč od nas, primerov spolnega suženjstva je vse več tudi po Evropi. Največkrat ga zaradi odmevnih aretacij in sodb v Veliki Britaniji povezujemo s skupinami pakistanskih migrantov.

 

Le-ti so v najrazličnejših krajih po Veliki Britaniji dobesedno ugrabljali dekleta in jih potem več let imeli v ujetništvu kot sužnje, kot spolni objekt za zadovoljitev spolnega nagona vsakogar, ki je prišel mimo. Pa vendar policija po Evropi vsake toliko odkrije kaj podobnega tudi drugje po enakem vzorcu. 

V italijanskem mestu Vicenza je policija odkrila aretirala dva tujca (tako se politično korektno izogneš zapisati resnico, da gre za dva ilegalno priseljena migranta), ki sta nekaj mesecev zapored posiljevala šestnajstletno Italijanko; zvabila sta jo v svoje stanovanje, jo drogirala in jo, medtem ko je bila omamljena, posiljevala. 

Zaradi nam tujih norm so žrtve Evropejke

Razmišljanje, da morajo biti in so vse ženske, mlade, stare, še otroci, na voljo za zadovoljitev spolne sle vedno in povsod, je naši civilizaciji tuj. Ženska je v naši civilizaciji čaščena in spoštovana, v stoletjih dosežena enakopravnost in enakovrednost z moškimi ter ozaveščanje, kaj je spolno nasilje, so tako globoko integrirani v naš način razmišljanja, da se nam zdijo zgodbe, kot je ta zgoraj, kot da pripadajo nekemu drugemu času, pradavnini.

Pa vendar to ni drug čas, je preprosto druga civilizacija. Drugačna od naše. Z drugačnim pojmovanjem, kdo je kdo v njihovi družbi. In v tej družbi je ženska vredna manj kot nič. V tej družbi je moškemu z žensko dovoljeno delati vse, kar mu pade na pamet, še več, to je celo zapovedano v njihovi sveti knjigi, to so besede njihovega preroka.

Celoten članek preberite v reviji Demokracija!

M. Š. S.

Zadnje novice

Sorodne vsebine