9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

(FOTO) Štirje ilegalni migranti ukradli avtomobil, policija jih je po divjem zasledovanju zrinila s ceste v zid stavbe in jih aretirala

Policija v Karlovcu je ujela in aretirala štiri ilegalne migrante iz Sirije, ki so ukradli avtomobil in se želeli na silo prebiti do Slovenije, poroča Radio Mrežnica (TUKAJ).

Zgodilo se je v četrtek, malo po polnoči. Po poročanju Radia Mrežnica je vse spominjalo na akcijski film. Štirje ilegalci so nekako prišli iz Bosne in Hercegovine v bližino Karlovca, kjer so ukradli golfa in se poskušali odpeljati proti Sloveniji.

Hrvaška policija je avtomobil opazila na državni cesti v bližini Karlovca. Želela jih je ustaviti, a je voznik pospešil in zapeljal proti mestu. Začelo se je zasledovanje.

V centru Karlovca (v bližini Zvijezde in Radićeve ulice) so jih policisti ujeli, se s svojim avtomobilom zabili v golfa, v katerem so bili pobesneli ilegalci, in ga zrinili z vozišča, tako da so se Sirijci zaleteli v bočno stran Galerije ZILIK. Policisti so jih zvlekli iz avtomobila in vklenili v lisice.

Policija je povedala, da na srečo na Rsadićevi ulici ni bilo več ljudi, saj se je maloprej končala prireditev mednarodnega folklornega festivala. Del ceste je bil namreč zaprt, da so se obiskovalci lahko sprehajali tudi po cestišču.

Zid, v katerega so se zaleteli ilegalni migranti. (Slika: Radio Mrežnica)

Zadnje novice

Sorodne vsebine