3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Šok: Celo Socialistična partija Slovenije očita Levici, da jo financira mecen Soros in da stranka aktivno sodeluje z Antifa!

Socialistična partija Slovenije razkriva, da je stranka Levica v lasti Georga Sorosa. “S tem smo vam dokazali, da ni problem v SPS in da ne delujemo mi rušilno, ampak Soroseva stranka Levica skupaj z nevladnimi organizacijami, ki jih financira njihov mecen Soros. Kdor ni z njimi je proti njim. Zato vam na tem mestu še enkrat sporočamo, kaj se nam dogaja na terenu že od nastanka Levice. Levica je izdajalska stranka financirana iz tujine s strani Sorosa, katere namen je rušenje prave Levice in izvajanje neoliberalne globalistične agende,” razkriva generalni sekretar SPS Tadej Trček. 

Socialistična partija Slovenije razkriva javnosti manj znane skrivnosti parlamentarne stranke Levica. Vzrok je spor okrog ustanavljanja lažnih skupin, ki se borijo proti koncertu hrvaškega glasbenika Thompsona. Koordinator Levice Luka Mesec bo tako težko ovrgel obtožbe, da za njim globalni kapital in Antifa. Zvezo z Antifo v stranki Levica predstavlja Nina Kos, ki na družbenih omrežjih uporablja lažno ime Ana Vontel. Generalni sekretar SPS Tadej Trček pa zatrjuje, da “z izdajalci in rušitelji socializma, ki delujejo samo za svojo korist, ne bo sodeloval in se združeval. Radi bi nas spravili v režim in nas utišali s privilegiji kakršne prejemajo sami.”

Po besedah Trčka je SPS pod lažnim profilom na Facebooku odprla skupino proti koncertu Thompsona. A so njihovo akcijo zmotili aktivisti Levice. Zgoraj omenjena antifajevka Nina Kos je prava specialistka za prevzemanje skupin. Vse to je Kosova priznala tudi v zasebnem pogovoru. “Profil so nato prijavili in prevzeli skupino. Prevzela jo je Ana Vontel (Nina Kos). Ker FB sporoči tistemu, ki je prijavil profil odločitev, so bili takoj po blokadi obveščeni in sebe določili za administratorja,” razkriva Trček.

Sorosev denar uničuje frakcije
Tadej Trček je še razkril, da so vplivni člani Levice osebno povezani s krogi Georga Sorosa. O prepirih znotraj stranke smo v preteklosti že poročali. SPS z izdajalci in rušitelji socializma noče imeti stikov. Trček zapiše, da ima dokaz, da sta Mesec in vodja poslanske skupine Levica Matej Tašner Vatovec povezana z vplivnimi krogi Sorosa. “S stranjo Mateja Vatovca iz stranke Levica in izjava, kako so bile Vstaje leta 2012 (tako kot so te zdaj) pognane s strani obveščevalnih služb in da kontrolirajo internet.”

S Sorosevim denarjem so uničevali notranjo hierarhijo, ki jo sestavlja več različnih frakcij. “Levica na terenu ruši vse česar ne more obvladovati, tako je tudi Sorosev IDS razbil Združeno levico, kar vemo mi in nekdanji člani Združene levice,” napiše generalni sekretar SPS-a.

 

Trček zagotavlja, da ne laže, saj pozna delovanje zdajšnjih Levičarjev
Trček še zagotavlja, da je vse kar je zapisal, resnica. Sam je notranjost delovanja Levice spoznal, ko je bil v zvezi s članico in igralko Laro Janković in je od blizu spremljal dejanja “zdajšnjih Levičarjev.” Jankovičeva ga je tudi sama vabila, a je vabilo v Levico odklonil.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine