6.4 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

Socialistka Fajonova brezkompromisno napada branike Evrope: Slovenski varnostni strokovnjak opozarja, da je vse to del načrta destabilizacije in kolonizacije!

“Sramota je, da le nemo opazujemo, kaj se dogaja na obalah Italije. Brutalnost in nehumanost politike in politikov, ki blokirajo italijansko ladjo obalne straže z begunci. Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko?” je slovenska socialistka Tanja Fajon na Twitterju napadla delo italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija in njegovo uspešno varovanje italijanskih ter hkrati evropskih meja. Pred tem pa je bila njena tarča tudi Madžarska pod vodstvom Viktorja Orbana. Slovenski strokovnjak za varnostna vprašanja in policist Anton Olaj pa je opozoril, da slovenska levica podpira migracije, do katerih ni prišlo spontano, ampak so jasno vodene z namenom destabilizacije in kolonizacije Evrope.

Ena redkih evropskih držav, ki se v zadnjem času ne spopada z enormnim povečanjem kriminalnih dejanj ilegalnih migrantov, je Italija. In to predvsem po zaslugi njihovega notranjega ministra Mattea Salvinija, ki je v ključnih trenutkih ohranil trezno razmišljanje in odločno rekel “ne” številnim poskusom migrantov, da na nedovoljen način pridejo na ozemlje Italije. Ob tem je jasen signal, da se bo v Italiji spoštovalo zakone, poslal tudi nevladnim organizacijam, ki v mnogih primerih pomagajo migrantom pri ilegalnih prehodih meje ter s tem delujejo v popolnem nasprotju s tem, kar naj bi bila njihova glavna naloga – ukvarjanje s humanitarno dejavnostjo.

Salvinijeva odločnost gre seveda še kako v nos multikulturalistom. Ti namreč še kar podpirajo politiko odprtih meja, ki jo Evropi vsiljuje madžarsko-ameriški multimilijarder, filantrop in poslovnež George Soros s svojo mrežo nevladnih organizacij. Levičarji pri svojih napadih na najnovejšo italijansko vlado, ki je več kot očitno uspešno ukrotila migrantsko krizo, ne izbirajo sredstev. To dokazuje tudi najnovejša objava slovenske evropske poslanka iz vrst SD in dežurne borke za pravice tujerodnih migrantov, ki s seboj prinašajo kriminalna dejanja, Tanje Fajon.

Fajonova odločno proti Italiji, čeprav za to ni realne osnove
Fajonova je na Twitterju odločno udarila proti Italiji. Zapisala je: “Sramota je, da le nemo opazujemo, kaj se dogaja na obalah Italije. Brutalnost in nehumanost politike in politikov, ki blokirajo italijansko ladjo obalne straže z begunci. Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko? @strankaSD.” Neverjetno je, da se želi Fajonova zoperstaviti eni redkih držav v Evropi, ki spoštuje osnovno pravilo, da je treba nezakonite prehode meje preprečiti oziroma ustrezno sankcionirati. Omenjeni zapis je torej le eden izmed dokazov, da je levičarjem za spoštovanje zakonov prav malo mar. Slednje se pogosto izkaže tudi v drugih primerih, ne le pri migrantski krizi. Kršitve pa jim v Sloveniji omogoča predvsem naš sodni sistem, ki je v veliki meri pod vplivom globoke države, saj je prepreden z njenimi kadri.

Olaj: Gre za široko pripravljen načrt destabilizacije in kolonizacije Evrope

Zapis Fajonove je že naletel na številne odzive na Twitterju. Med drugim ga je komentiral tudi znani strokovnjak za varnost, sicer pravnik in policist ter veteran vojne za Slovenijo, dr. Anton Olaj. Ta je opozoril na dejstvo, da slovenska levica podpira migracije, do katerih ni prišlo spontano, ampak so jasno vodene z namenom destabilizacije in kolonizacije Evrope. “Razumeti je, da ste v polni ofenzivi. Očitno sedaj po EU volitvah prioritetno izvajate široko pripravljen načrt destabilizacije in kolonizacije Evrope ne glede na mnenja evropskega prebivalstva. Ali je to ideološka srčnost ali le abotnost, bo pokazala prihodnost,” je zapisal v odgovoru Fajonovi.

Realnih razlogov za svoja stališča Fajonova ne navaja
Zapis Fajonove tudi sicer ne čudi. Njeno stališče, da so ilegalni migranti dobrodošli, je vsem znano. Sporno pa je predvsem, da vsako nasprotovanje temu stališču Fajonova razglaša za šovinizem, fašizem, nestrpnost in kršenje človekovih pravic. Realnih razlogov za svoja stališča, ki so čiste floskule, pa ob tem seveda ne navaja. Pri tem je paradoksalno zlasti dejstvo, da prav levičarji, med drugim tudi Fajonova, v zadnjem času pogosto obtožujejo desničarje sovražnega govora, čeprav se vedno bolj kaže, da se slednjega, v obliki kot ga sami tolmačijo, poslužujejo predvsem oni sami. Vse, ki se ne strinjajo z njihovimi idejami, namreč pogosto poimenujejo kar fašisti, neonacisti ali skrajni desničarji.

Rajko Golob/Nova24TV

Zadnje novice

Ste jo videli?

Sorodne vsebine