4.7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Policistke kot v akcijskem filmu lovile ilegalnega migranta in tihotapca ljudi, ki je imel ponarejene slovenske registrske tablice

Bilo je kot v akcijskem filmu. Policija se je pognala v lov za 41-letnim tihotapcem ljudi, ki je bežal skozi center Buzeta, poročajo Imotske novine.

S hrvaškimi policisti v zadnjih tednih ni več šale, saj uporabljajo vsa sredstva (tudi strelno orožje – TUKAJ), da polovijo migrante in njihove »vodiče« (tihotapce).

Vse se je začelo okoli 17. ure (6. julija) na Trgu fontana v Buzetu, ko sta policistki videli mladoletnega državljana Kosova, kako se pogovarja z moškim na motorju. Ko sta zahtevali dokumente, sta oba začela bežati.

Mladoletnega Kosovarja je policistka ujela in obvladala s posebnimi prijemi, pri čemer ji je pomagala kolegica. Drugi dve policistki sta skočili v avto in se pognali za 41-letnikom. Ubežniku se je nekako uspelo prebiti iz mesta, a je v naselju, potem ko je bil policijski avto tik za njim in se je lovu priključil še eden policijski avtomobil, zapeljal s cestišča na pločnik, poletel nekaj metrov po zraku, trdo pristal in se poškodoval.

Ugotovili so, da je tihotapec prečkal mejo, da bi Kosovarja odpeljal v Slovenijo. Na motorju je imel ponarejene slovenske registrske tablice.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine