10.5 C
Ljubljana
torek, 21 septembra, 2021

Poglejte ta “pogum” Damirja Črnčeca na Facebooku – medtem pa na MZZ pri Cerarjevih obupano moleduje, naj ga pošljejo v Bruselj na NATO ali kamorkoli ven

Marjan Šarec in Damir Črnčec sta se sinhrono oglasila glede včerajšnjega dogajanja. Zares drži pregovor, da ko mački stopiš na rep zacvili, oziroma, da se človek razburi, ko kdo “prizadene” njegove koristi oziroma interese. Tako se je Črnčec po dolgem času oglasil, pa še to z lažnivimi izjavami, ki ji objavljamo spodaj. Poleg tega je njegova odvetnica Nataša Pirc Musar v sporočilu za javnost zapisala, da Damir Črnčec ne deluje po navodilih Marjana Šarca?!

 

Črnčec očitno postaja vedno bolj ujetnik samega sebe. “Spoznanje delovanja aparata SDS, ki deluje po načelih mafijskega poslovanja, kjer vse poti vodijo do vodje in njegovega najožjega kroga, mi je bilo popolnoma tuje,” je zapisal o SDS Damir Črnčec. A resnica je popolnoma drugačna. Očitke o domnevnem vohunjenju za člani strank SMC, Desus in SAB je seveda zavrnil in s hudimi in lažnivimi besedami napadel Slovensko demokratsko stranko. V preteklosti je očital Slovenski demokratski stranki totalitarno vodenje. Vendar so se te besede Črnčeca izkazala za zavajajoče in neresnične. V preteklosti je v svojih kolumnah v Reporterju in na Twitterju večkrat zapisal, da je SDS premalo radikalna in marakeška. Ob tem je pozival na ustanavljanje novih sil na desnici.

Črnčec želi iz Slovenije
Damir Črnčec se v svoji izjavah ponavlja kot pokvarjena plošča. Svoje laži, da je se razšel z Odborom 2014 zaradi totalitarnosti Janše, je popolna laž. Damir Črnčec ni hotel pokazati bilanc svojega društva Evropske Slovenije, kamor so donatorji nakazovali svoja sredstva. Tega ni storil še danes. Po naših zanesljivih informacijah je Črnčec zelo obupan, saj po prostorih Ministrstva za zunanje zadeve prosjači, da ga naj pošljejo delat na eno izmed evropskih- svetovnih institucij.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine