17.3 C
Ljubljana
sobota, 15 maja, 2021

Nov šok za Črnčeca in Bobnarjevo: celo v SAB ne izključujejo možnosti zasledovanja in prisluškovanja! Policija ustavila sina Alenke Bratušek in mu zastavljala čudna vprašanja

Napeti odnosi med slovensko policijo in Knovsom so včeraj dosegli novo vrelišče. Damir Črnčec naj bi s svojimi zaupniki na Sovi, NPU in generalni policijski postaji vzpostavil vohunsko mrežo za zasledovanje in zbiranje podatkov o politikih SMC, DeSUS in SAB poleg tega pa naj bi vohunili celo za družinskimi člani in bližnjimi sorodniki.  Jernej Pavlič, glavni tajnik SAB, danes informacije ni zavrgel, dejal je da so ponoči iz nedelje v ponedeljek ustavili sina Alenke Bratušek in ga spraševali “čudna vprašanja”.

 

Glavni tajnik SAB Jernej Pavlič je navedel primer, ki se je zgodil ponoči iz nedelje v ponedeljek. Sin Alenke Bratušek se je odpeljal s parkirišča. Takoj zatem, ko je zapeljal s parkirišča, ga je zaustavila policija. Policija je opravila teste ter po njegovih besedah so sinu Alenke Bratušek postavljali zelo čudna vprašanja.

Razkritje, da bi naj imel Damir Črnčec vzpostavljeno svojo mrežo zaupnih kriminalistov, policistov in vohunov odmeva v slovenski javnosti. Posledica njegove mreže bi tudi naj bila v preteklosti obremenilne fotografije bivšega predsednika uprave Telekoma Rudolfa Skobeta in razkriti avtomobil bivšega prvaka Desus-a Karla Erjavca. Vendar v slovenski politiki ni naključij. Oba predsednika strank Desus in SMC, Aleksandra Pivec in Zdravko Počivalšek sta povedala, da se situacija mora čim prej razrešiti, ali so obstajali ljudje iz policije in Sove, ki bi naj zasledovali člane obeh strank.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine