20.2 C
Ljubljana
petek, 19 avgusta, 2022

Nepreklicno počilo? Karl Erjavec naj bi fizično obračunal z zetom

Piše: Moje Posavje / E-Maribor

Zakona med Evo Erjavec, hčerko nekdanjega predsednika DeSUS Karla Erjavca, in njenim kar 27 let starejšim možem Andrejem Marčičem je po vsega pol leta, kot kaže, zdaj zares konec. Kot namreč danes pišejo Slovenske novice, je med Evo Erjavec in njenim očetom ter njenim možem na drugi strani dokončno počilo.

Slovenske novice poročajo o pravi ločitveni vojni. Tako zelo, da naj bi nekdanji minister za obrambo in dolgoletni predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec obračunal s svojim zetom in se celo vselil v njegovo stanovanje. Baje je v tem stanovanju tudi zamenjal ključavnice. Hči Eva Erjavec, pa naj bi, po le po pol leta zakona, pričakovala od (bivšega) moža, dve stanovanji, hišo in sedem tisočakov na mesec, navaja časopis.

Dolgoletni predsednik DeSUS-a Karl Erjavec in njegova hčerka Eva (Foto: STA / Instagram / Nova24TV)

Poroka Erjavčeve in Marčiča pred dobrega pol leta je bila za marsikoga presenečenje, saj je 51-letni Marčič od Erjavčeve starejši za 27 let. Milijonar Maričič je sicer direktor podjetja Marand, ki je državno birokracijo vrsto let zalagalo z računalniško opremo, pred leti pa se je lotil tudi izdelave in prodaje jaht.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine