26.1 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

Ločitvena saga med bogatašem Andrejem Marčičem in Evo Erjavec se seli na sodišče

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv)

Portal Požareport danes poroča o novostih glede vroče “ločitve leta” med hčerjo nekdanjega prvaka DeSUS-a Karla Erjavca – Evo Erjavec, sicer magistro ekonomije in bivšo kraljico Instagrama, ter bogatašem Andrejem Marčičem. Zadeva se namreč seli na sodišče, v sodni sagi pa naj bi sodelovali dve znani odvetniški pisarni iz Ljubljane. 

Družina Erjavec (Karl Erjavec in Eva Erjavec) naj bi najela odvetniško pisarno Bruna in Davida Sluge. Evo naj bi konkretno zastopal prav David. Odvetniška pisarna je sicer zaslovela že v času medijsko razvpitega ločevanja Zakoncev Helene Blagne in Mitje Zamana (na strani Blagnetove). Premožni poslovnež pa naj bi prav tako najel po prihodkih največjo odvetniško pisarno Jadek-Pensa.

Slednja sicer slovi kot ena najpremožnejših tovrstnih pisarn v Sloveniji, saj naj bi se na letni ravni ponašala s pet milijoni evri prihodkov. Kot je sicer že znano, naj bi Erjavčeva od Marčiča ob ločitvi zahtevala hišo ob obali, kar dve stanovanji v prestolnici in sedem tisočakov mesečne preživnine. Vendar pa na mizi ni še nobene uradne ponudbe, odvetniki pa se za sedaj šele začetno pogajajo. Sicer gre pričakovati, da naj bi v procesu mastno zaslužili.

Predstavitev in splavitev motorne jahte Brioni 44 v marini Portorož. (foto: STA)

Znano je tudi, da je slavna ločitev nastopila že po pičlih šestih mesecih zakona. Po poročanju portala Požareporta sta v tem času dobila sina. Znano je tudi, da je glede svoje poroke z Erjavčevo Marčič medije obveščal kar v lastni režiji. Po koncu “pravljice” o princeski, ki velja za “dekle iz visoke družbe”, in “princem” pa naj bi prišlo celo do fizičnega obračuna med Marčičem in Erjavcem. Znano je tudi, da je Marčič obogatel s posli na področju zdravstva, pozneje pa tudi z izdelavo in prodajo jaht. Splovitve luksuzne barke Brioni 44 pa se je leta 2010 udeležil celo tedanji predsednik vlade Borut Pahor.

 

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine