-2.4 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Levičarski protestniki se sramotijo še naprej: Tako so onečastili Blejski otok – simbol slovenstva

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Lepe pozdrave iz antifašističnega Bleda,” so petkovi protestniki objavili na svojih Facebook straneh in napovedali petkov protest v Ljubljani. Jim bodo osrednji mediji, tako kot lansko leto, namenjali več pozornosti od dejanske vsebine Blejskega strateškega foruma z razpravami in rekordno udeležbo tujih voditeljev vseh političnih prepričanj? Bomo videli.

“Otroci privilegiranih staršev se znova sramotili na Bledu”, bi se morali danes glasiti naslovi v osrednjih medijih, ko bodo poročali o dogajanju na 16. Blejskem strateškem forumu. Še bolje pa, da jim ne bi namenjali pozornosti, saj z njimi zasenčijo osnovno nit vsebinskega dogajanja na forumu.

Protestniki vulgarizirali slovenski kulturni biser.

Petkovi protestniki oziroma kulturniki so že včeraj vandalizirali poslopje ministrstva za kulturo, med njimi pa je bil tudi neformalni vodja Jaša Jenull. Pri tem je potrebno poudariti, da policija ni prišla na kraj dogajanja kar 20 minut, s čimer so resno ogrozili varnost zaposlenih.

Foto: Ministrstvo za kulturo

Kako zdraharski so levičarji pa pove dogodek iz Kredarice, ko je vodja sindikata Mladi plus in ravno tako ena izmed neformalnih vodij protestnikov, Tea Jarc, verbalno napadla ministra Aleša Hojsa in predsednika vlade Janeza Janšo. Svojih frustracij torej ni bila zmožna krotiti niti v hribih, kjer veljajo posebne zakonitosti. Ja, petkovi protestniki so pravi nevzgojeni mladci privilegiranih staršev, ki so že zdavnaj prestopili mero okusnega in dopustnega. Kar počno je naravnost nedostojno, toda dobra stvar je vsaj ta, da sedaj vsa Slovenija vidi, kdo dela za blaginjo te države in kdo se sramoti.

Tea Jarc na Triglavu.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine