3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Lažnivo novinarsko četverico davčni strokovnjak Ivan Simič razkrinkal že pred leti, ko so izigravali davčno zakonodajo!

Ivan Simič, eden najboljših in najbolj cenjenih davčnih strokovnjakov v Sloveniji, je bil pred leti deležen hudih medijskih izmišljotin novinarjev Primoža Cirmana, Vesne Vuković, Suzane Rankov in Tomaža Modica. Zato je v letu 2017 razkrinkal finančne mahinacije v njihovem podjetju Providentia d.o.o. V podrobni analizi boste videli, kako so z uporabo statusa samostojnega podjetnika izigravali davčno zakonodajo. Od leta 2016 do leta 2018 za kar 448.669,99 evrov. Ob koncu članka pa smo dodali še tabelo, ki dokazuje navedene trditve v članku.

 

“Na podlagi vsega navedenega omenjenim štirim novinarjem predlagam, da čim prej prično s samoočiščenjem, se spovedo za vse grehe in začnejo novo obdobje v svojem življenju, v katerem ne bo več prostora za uničevanje posameznikov. Pri njihovem delu naj jih vodita le poštenost in resnicoljubnost. Dejstvo je, da se nam vse slabo vrne, slej ali prej,” je zapisal davčni strokovnjak Ivan Simič o omenjeni četverici. V nadaljevanju razkrivamo vse njihove davčne mahinacije in utaje.

Družba Providentia je ustvarila tudi 164.157,81 evra skupnih odhodkov v letu 2016. Po besedah Simiča so prikazali bruto dobiček v znesku zgolj 314,64 evra. Od tega zneska je družba plačala 62,68 evra davka od dohodkov pravnih oseb, kar pomeni, da je čisti dobiček prvega leta poslovanja medijske družbe znašal neverjetnih 251,96 evra, je zapisal Simič.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine