18.4 C
Ljubljana
petek, 23 julija, 2021

Kranjski mestni svetnik Stevanović: Če bi ljudje, ki se pišejo na ić vedeli, kakšno škodo jim povzroča Janković, ga ne bi volili!

Po aferi v zvezi z odpisom 29-milijonskega dolga sinu ljubljanskega župana Zorana Jankovića se je oglasil tudi kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović, ki je opozoril, da ljudje, ki se pišejo na ić, nikoli ne bi volili Jankovića, če bi vedeli, kakšno škodo jim ta povzroča!

Po aferi v zvezi z odpisom dolga sinu ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Damijanu Jankoviću v višini 29 milijonov evrov, se je oglasil tudi kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović, ki je na družbenem Facebook omrežju zapisal: “Če bi ljudje, ki se pišejo na ić in volijo za Jankovića iz principa, ker se piše na ić, vedeli, kolikšno škodo povzroča nam vsem, ki se pišemo na ić, ga ne bi nikoli volili.” Stevanović je bil sicer tudi sam kandidat za župana v Mestni občini Kranj na lanskih lokalnih volitvah, uspel pa se je uvrstiti v drugi krog.

Janković politično najmočnejši v priseljenskih naseljih
Da je Janković resnično priljubljen med priseljenci lahko nazorno vidimo na primeru rezultatov državnozborskih volitev leta 2014, ko je Jankovićeva stranka Pozitivna Slovenija, ki se sicer ni uvrstila v Državni zbor, najboljše rezultate dosegala prav v priseljenskih naseljih. V Volilnem okraju LJ-Moste- Polje II je prejela kar 10,78 odstotka glasov volivcev, v volilnem okraju LJ-Moste- Polje III pa 8,19 odstotka. Ni potrebno poudarjati, da kot župan Janković območja “slovenskih” volilnih okrajev kronično zanemarja, osredotoča se namreč zgolj na središče mesta, ki ga je spremenil v nefunkcionalen muzej.

Rok Krajnc/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine