24.8 C
Ljubljana
torek, 28 septembra, 2021

Kakšna mednarodna sramota za Slovenijo! Ste mislili, da je Alenka Bratušek pogorela na vsej črti pred celo Evropo? Potem morate videti Violeto Tomić!

Po sramotni predstavitvi, ki smo ji bili priča s strani Alenke Bratušek, ko se je potegovala za evropsko komisarko, se nam je sedaj zgodil nov fiasko pred celo Evropo. Glavna akterka pa je kar poslanka Levice Violeta Tomić, ki je, preden je odgovorila v stilu Marjana Šarca in njegove kandidatke za evropsko poslanko Ireno Jovevo, delala čudne grimase in že na daleč je bilo jasno, da očitno nima pojma, kaj naj sploh odgovori voditeljema. In taki nas hočejo zastopati v Evropi?!

Violeta Tomić je dala intervju za Euro News, kamor pa je šla več kot očitno nepripravljena. Kako neprimerno se obnašajo nekateri predstavniki slovenskega ljudstva v tujini, je, se zdi, preseglo že vse meje. Medtem ko jim nekateri Slovenci nasedejo “na lepe oči”, pa se je potrebno v tujini izkazati z znanjem. In po tem poraznem nastopu Violete Tomič, predstavnice Levice, je jasno, zakaj je Marjan Šarec ob priložnosti, da nagovori poslance v Evropskem parlamentu, raje ostal doma …

Voditelj Darren McCaffrey je poslanko Levice vprašal, ali bi morala Rusija vrniti krimski polotok, na kar pa Tomićeva ni imela sploh odgovora. Njene grimase, ki jih je ob tem delala, povedo vse. No, na koncu pa je v stilu Šarca in Joveve le spravila iz sebe: “Ne vem, ker je to njihova lastna stvar. Mislim, da bi morali imeti spet referendum.”

M.S./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine