10.4 C
Ljubljana
sobota, 5 oktobra, 2024

Pohoda za življenje se je tudi v Ljubljani udeležilo na stotine ljudi, med njimi številne družine 

Piše: A. H. (Nova24TV.si)

Danes je v središču Ljubljane potekal Pohod za življenje za pravice nerojenih otrok ter njihovih mater in očetov v stiskah. 

Pohoda za življenje v Ljubljani se je udeležilo na stotine ljudi. Med njimi so številne družine z otroki in starimi starši. Gre že za tretji letošnji pohod; prvi je potekal v Kopru, drugi v Mariboru, danes pa v slovenski prestolnici.

Bistvo Pohoda za življenje je ozaveščanje o lepoti in dostojanstvu vsakega človeškega življenja. Organizatorji se ponašajo z dejstvom, da dogodek po vsem svetu vsako leto močno raste in da bo prisoten, vse dokler splav ne postane nepredstavljiv.

 

Pohod za življenje je največji letni pohod za spodbujanje veselja do življenja, osveščanja o nevarnostih splava ter sočutja z žrtvami splava, so večkrat poudarili organizatorji shoda, ki dodajajo, da na njem udeleženci javno pokažejo, da se zavzemajo za življenje najbolj ranljivih in nemočnih med nami – to so nerojeni otroci ter njihove mame in očetje v stiski.

 

 

Fotografije na objavah iz Pohoda za življenje so pristen dokaz dejstva, da je življenje sveto in da bi ga morali slaviti. Ljudje na fotografijah so srečni, v nasprotju z naslednjim posnetkom, kjer je moč videti rezultate negativne levičarske agende, ki promovira splav, s tem pa tudi smrt.

 

Pohodi za življenje rešujejo življenja
“Namen Pohoda za življenje je dati glas nerojenim otrokom in prihodnosti naših družin, našega naroda,” trdijo organizatorji.

 

Opozarjajo, da se vsako leto v Sloveniji približno 4 tisoč otrokom v maternici nasilno konča življenje, namesto da bi ugledali luč sveta. To je v nebo vpijoča krivica, nemi krik, ki ga prevpije bobnenje sveta. Pohod za življenje po njihovih besedah želi “ozvočiti te neme krike nerojenih otrok, da se bo njihov glas slišal v naši družbi.”

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine