14.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 30 septembra, 2024

Bo Ustavno sodišče stopilo korak nazaj, ali bo zaradi RTS sprožilo državljansko vojno?

Piše: Frančiška Buttolo

Komunistična RTS lahko pomeni začetek nove slovenske komunistične državljanske vojne. Se bo ta uradno začela s sklepom Ustavnega sodišča, naj se začne? Že jutri? Gre lahko US korak nazaj? Ali mora stopiti korak nazaj samo Janez Janša s svojo – opozicijsko – stranko SDS?

Ne le, da slovenska družba sploh ne deluje več, ker je vse v razsulu – zdravstvo, socialna varnost, šolstvo, skrb za starejše in bolne, pravosodje, vojska, policija itn. tudi upanja na boljši jutri ni več, samo zato, ker je Partija v Sloveniji že spet prevzela vso oblast. Že spet imamo komunistično diktaturo.

Demokrati, prebudimo se! Slovenski domoljubi, uprimo se – dokler je še čas! Ne čakajmo vendar tako dolgo, da nam bo ostala samo še ena izbira: krvavi bratomorni boj za obstanek in svobodo. Boj, v katerem morda ne bo zmage, vsaj ne slovenske. V boju, ki bo Slovence izbrisal s površine prelepe Zemlje

Dragi Slovenci, dragi samostojni Sloveniji lojalni državljani, zavedajmo se vendar, da je pri nas v Sloveniji še huje, kot je v Ukrajini. Komunisti so nas pravkar ponovno pahnili v bratomorno vojno. Že spet so nas pahnili v še en pekel – v imenu komunizma, ker komunisti to počnejo vedno, če jih kdo ne ustavi. Sami pa se ne ustavijo nikoli. In že spet so to storili preračunano in preračunjljivo, podobno kot na začetku druge svetovne vojne (z nedoumljivo strahovitimi poboji golorokega, večinoma povsem apolitičnega nedolžnega civilnega prebivalstva).

Za zdaj smo res še na začetku, a ni zagotovil, da se bodo ustavili. Prav ironično je poslušati nasvete, naj naredijo vsi politiki korak nazaj. Pri tem pa imajo v mislih samo eno, naj ukinejo desne stranke in odstranijo, morda tudi “justificirajo” , desne politične voditelje, da bo spet ljubi mir, kakršnega smo imeli v Titovi komunistični Jugoslaviji, v kateri so bile stranke prepovedane. Oh, kako je bilo to pametno.

Gospod Janez Janša, naredite korak nazaj, tako zadenjsko, da boste padli v Hudo jamo. Tako boste Slovenijo rešili vseh političnih tegob. Komunisti pač znajo sprožati državljanske vojne, tako, da niso krivi za nobeno. Navado imajo, kadar pridejo na oblast v demokratični državi, da najprej ukažejo vrsto ukinitev DEMOKRATIČNIH PRAVIC (zdaj pri nas npr. javno obeleževanje spomina na žrtve komunizma v drugi svetovni vojni in po njej); uvedejo sodno preganjanje svobode govora – celo s podtikanjem določene izjave, ki v resnici nikoli ni bila izrečena. Ukažejo tudi rušenje KULTURNIH SPOMENIKOV (zdaj pri nas npr. Muzej slovenske osamosvojitve). To je že prvi revolucionarni korak bliže brezobzirni državljanski vojni. Če to dovolj ne “vžge”, je potrebno nadaljevati z mediji. “Razstreliti” vse, razen komunističnih, ki so edini resnicoljubni in pošteni.

Vsi desni (fašistični) novinarji bodo odstranjeni, vsi desni (fašistični) mediji bodo prepovedani. Vsi desni (fašistični) prispevki na omrežjih bodo izbrisani. Na RTS bodo samo še komunisti (večinoma komunistična civilna družba). Tako bo v Sloveniji spet svoboda, Svobodina komunistična svoboda.

Zadnje leto, odkar je Golobova vlada razkrila vse svoje grozljive načrte, sredi Evrope ustvariti iz Slovenije pravo malo Severno Korejo, ne vidim prav veliko možnosti za kakršnokoli demokratično ustavitev tega – logičnega, a tragičnega – Kučanovega – političnega zaključka Titovih, Kardeljevih in Kidričevih komunističnih norosti.

Beremo, da želijo v sedanji vladi postaviti po vsej Sloveniji čim več spomenikov “pomembnim” lokalnim partizanskim borcem, tudi tistim, ki so se, bolj kot s svojim junaštvom proti okupatorju, v določenem kraju proslavili z glasnimi šušljanji o njihovih krvavih zaslugah za utrditev revolucionarnega socializma. Kraške jame in globine rudnikov pa meda hranijo, tako poslušamo iz številnih mladih komunističnih ust, še dovolj prostora za vse tiste Slovence, ki sedanjo – vzorno demokratično – slovensko družbo napeljujejo k državljanski vojni.

Slišimo, da je v kraških jamah in rudnikih še dovolj prostora tudi za vso že odkrito zgodovino resnične NOB, za vso novo vedenje o resnični vlogi Titove Partije v njej, za vsa dokazana dejstva o komunističnih zločinih (brez komunističnih olepševalnih in propagandnih izkrivljenosti), za vso krvavo zgodovino vseh v državljanski vojni, ki nam jo je podtaknila Titova Partija, da bi po končani drugi svetovni vojni prevzela oblast v novi, komunistični Jugoslaviji, katere del naj bi bila tudi Slovenija.

Je tudi zdaj glavni načrt slovenskih komunistov povezan z nastankom kake nove Jugoslavije, morda z nekoliko drugačnim imenom, na primer Balkanska regija EU, morda Jugovzhodna regija EU. Ni izključeno. Ob padcu Berlinskega zidu je komunizem pljusknil vse do Bruslja, to je nekoč priznal celo zadnji pomembni predsednik slovenskega Centralnega komiteja ZKS.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine