11.3 C
Ljubljana
petek, 18 oktobra, 2024

Na mejnem prehodu odkrili ponarejen CMR

Piše: C. R.

Na mejnem prehodu Starod so policisti pri vozniku tovornega vozila, državljanu BiH, odkrili ponarejen CMR (lažna vsebina) z namenom, da se izogne kršitvi omejitve tranzitnega prometa po G1/7. Sledi mu kazenska ovadba.Pri Izoli je nekdo z delovnega stroja znamke Taheuchi TB235 odmontiral planirno žlico in rotacijski Power tilt. Javno podjetje je oškodovano za 10.000 evrov.Ob 20.45 je v eni od koprskih trgovin moški kršil javni red in mir. Ker se ni umiril so mu odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru, kršitev ZZasV in hitri postopek.

V Piranu je nekdo ukradel zaklenjeno električno kolo znamke KTM. Lastnik je oškodovan za 1900 evrov.

Na mejnem prehodu Dragonja so policisti odkrili dva ponarejena PCR testa. Obema državljanoma Slovenije sledi kazenska ovadba.

V Preložah pri Lokvi je nekdo z dvorišča ukradel motorno kolo znamke Yamaha YZ250F Cross, modro-bele barve, vredno 1750 evrov.

Izolski policisti so zaradi suma, da je predelana konstrukcijska hitrost zasegli skuter Piagio ZIP 25. Odrejen je bil izredni tehnični pregled. 16-letnik poleg tega na znake za zaustavitev ni takoj ustavil vozil je tudi brez zaščitne čelade.

Vir: Policijska uprava Koper

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine