11.3 C
Ljubljana
petek, 18 oktobra, 2024

Veliko ljubezen do psa si lahko ogledate v animirani avanturi Veliki rdeči pes Clifford!

Piše: L. B.

V januarju se pripravite na veliko zabavo! V novi družinski animirani avanturi z naslovom Veliki rdeči pes Clifford zaradi ljubezni mladega dekleta do majhnega psička po imenu Clifford pes zraste do ogromne velikosti in se s svojo novo lastnico odpravi na dogodivščine po New Yorku. Na ogled je sinhronizirani napovednik za velikega rdečega psa Clifforda, ki prihaja na velike ekrane.

Družinsko animirano pustolovščino, ki bo pri nas v kinematografih na voljo v sinhronizirani različici, je režiral Walt Becker, v glavnih vlogah pa zaigrajo Darby Camp, Jack Whitehall in John Cleese. Oglejte si SINHRONIZIRANI NAPOVEDNIK, animirana avantura Veliki rdeči pes Clifford pa na redni spored v kinematografe prihaja 20. JANUARJA 2022.

Ko srednješolka Emily Elizabeth (Darby Camp) spozna čarobnega reševalca živali (John Cleese), ki ji podari majhnega, rdečega psička, ni pričakovala, da se bo v majhnem newyorškem stanovanju zbudila ob velikanskem psu. Medtem ko je njena mama samohranilka (Sienna Guillory) na službenem potovanju, se Emily in njen zabaven, a impulziven stric Casey (Jack Whitehall) skupaj z velikanskim psom odpravita na pustolovščino po New Yorku. Posneto na podlagi priljubljenega lika iz knjige bo Clifford naučil svet, kako ljubiti veliko!

5 zabavnih dejstev o velikem rdečem psu:

· Velik Clifford prihaja z velikim apetitom – vsak dan poje 18,1 kilograma pasje hrane.

· Včasih se Clifford oprha s požarno cevjo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine