16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

Volitve v ZDA; Sodnik iz Michigana dovolil objavo rezultatov forenzične preiskave 16 naprav DVS v Antrimu!

Sodnik Michiganovega 13. okrožja Kevin A. Elsenheimer je v ponedeljek, 14. decembra 2020, odobril prošnjo za objavo rezultatov forenzične preiskave 16 naprav Dominion Voting Systems (DVS) iz okrožja Antrim, kjer je bilo na dan predsedniških volitev na tisoče glasov za predsednika Donalda Trumpa prištetih nekdanjemu ameriškemu podpredsedniku Jou Bidnu.

 

Forenzična analiza volilnih naprav DVS v Antrimu, ki so jo opravili člani Allied Security Operations Group (ASOG), in ki vključuje predstavnike Ministrstva za obrambo, Tajne službe, Ministrstva za nacionalno varnost in CIA,  je po poročanju The Gateway Pundit ugotovila,  da je “Dominion Voting System namerno in namensko oblikovan z inherentno napako ki povzroča sistemsko goljufijo in vpliva na rezultate volitev. Sistem namerno generira ogromno število napak pri glasovnicah.” Kot so razkrili pri ASOG, take glasovnice nato preidejo v preštevanje brez kakršnegakoli nadzora, transparentnosti ali možnosti preverjanja. “To vodi do volilne ali glasovniške prevare.”

Določene ugotovitve, ki kažejo razsežnosti nepravilnosti in volilne prevare na predsedniških volitvah, do katerih je prišlo ravno zaradi rabe volilnih naprav DVS, so naravnost neverjetne.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine