28.3 C
Ljubljana
četrtek, 17 junija, 2021

(VIDEO) Šokantno, vendar resnično: Muslimanka priznala, da so kristjani najbolj moteč element za vladavino šeriatskega prava

Na družabnih omrežjih je pričel krožiti videoposnetek, kjer muslimanska ženska oblečena v burko v eni izmed televizijskih oddaj razlaga, da bi morali biti vsi kristjani odstranjeni iz javnega življenja, ker kršijo pravila šeriatskega prava. “‘Religija miru’, ki jo levičarji uvažajo v Evropo,” je zablodo globalno liberalno levičarskih vlad kritično komentiral Božo Predalič.

 

V preteklosti je naš medij velikokrat opozarjal na vedno večji vpliv islamske kulture na evropski celini. Tokrat se je na spletu znašel posnetek, kjer muslimanska ženska oblečena v burko razlaga, kako bi se morali kristjani umakniti iz javnega življenja, ker kršijo pravila šeriatskega prava. Zaradi tega meni, da bi bilo kristjane treba preganjati.

Velikokrat se v javnem prostoru sliši misel, da je “Evropa celina migracij”. Nihče ne nasprotuje nikomur, če vsak bodoči prebivalec Evrope spoštuje njeno civilizacijsko, družbeno, kulturno in religijsko dediščino. Vendar je predvsem zaradi nerazumevanja resničnega problema levih liberalnih vlad po Evropi in njihovih medlih odzivov na velike migracijske tokove pretežno iz muslimanskih držav postala stvar zelo resna. “‘Religija miru’, ki jo levičarji uvažajo v Evropo,” je v svojem kratkem sporočilu srčiko problema zajel Božo Predalič.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine