2.6 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

[Video] Skupina črncev v New Yorku brutalno pretepla belega moža in ženo, ki sta jih prosila, naj prizanesejo njuni trgovinici

V ZDA po vseh večjih mestih, kjer je prisotno dovoljšno število pripadnikov rasnih manjšin te dni potekajo izgredi, v katerem se uničuje, pretepa, požiga in krade. Izgredi, ki naj bi se v Minneapolisu začeli zaradi smrti Georga Floyda, so se v kratkem razširil v vsa večja mesta ZDA.

Iz ZDA te dni prihajajo grozljivi posnetki nebrzdanega nasilja, ki ga Demokrati še podpihujejo. Eden od zadnjih incidentov se je zgodil v Rochestru v zvezni državi New York, kjer so črni vandali brutalno pretepli moža in ženo, ki sta skušala skupino izgrednikov prepričati, naj pustijo njuno trgovino pri miru.

Na videih, ki kažejo dogajanje iz različnih zornih kotov je razvidno, da je belka apelirala na skupino črncev naj ne uničijo trgovine, ki jo je imela z možem.

Ko je že mislila, da je uspela, pa je priletel prvi udarec, za njim pa se je usula nova toča napadov s strani skupine črnih izgrednikov, ki so jo brcali ter udarjali s pestmi in lesenimi palicami.

Njen mož je skušal posredovati, a učinek je bil omejen. Kar je sledilo, so bili še dodatni udarci zanj. Vse se je začelo, ko je lastnica trgovine prva stopila ven in prosila skupino črnih nasilnežev naj prizanesejo njeni trgovini.

A Rochester, New York woman pleads with rioters to spare the business. They punch her in the face and strike her with a plank of wood. Her husband tried to help but was beaten back. #BlackLiveMatter #antifa

Ta primer ni osamljen, številne žrtve nasilja pa na lastni koži spoznavajo, da se z nasilno drhaljo ni mogoče pogovarjati. Edini jezik, ki ga razumejo, je nasilje, zaradi česar je v kratkem moč pričakovati povečano zanimanje za nakup strelnega orožja v ZDA. Posnetki na spletu kažejo, da trgovine, ki jih stražijo do zob oboroženi lastnik,i niso zanimive za roparje, vandale, nasilneže in Antifa teroriste.

Video https://twitter.com/i/status/1267202275895803904

Video https://twitter.com/i/status/1267021384732905472

Ivan Šokić/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine