0.5 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

(VIDEO) Poglejte ta škandal v ZDA: Nestrpna demokratka Nancy Pelosi sramotno raztrgala Trumpov govor!

Najvišji predstavniki demokratske stranke ne premorejo osnovne politične kulture. To je dokazala predsednica predstavniškega doma in radikalna demokratka Nancy Pelosi. Novo sovražnost do aktualnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa je pokazala s tem, da je ob koncu vsakoletnega tradicionalnega nagovora ameriškega predsednika pred ameriškimi kongresniki raztrgala njegov govor.

 

Sovražnost predsednice predstavniškega doma Nancy Pelosi do Donalda Trumpa je znana vsakemu, ki spremlja ameriško politiko. Radikalna starosta demokratske stranke je ob tradicionalnem govoru Donalda Trumpa raztrgala njegov govor pred očmi svetovne javnosti. Še eno lepo dejanje strpnih ameriških demokratov.

Američani so ljubitelji tradicije. Kot so ponosni na njihovo izbiranje ameriškega predsednika, so ponosni tudi na svoje institucije. Ena izmed pomembnih institucij je Kongres. V njem kongresniki sprejemajo v predstavniškem domu zakone, ki vplivajo na življenje državljanov v Združenih državah Amerike.  Vsako leto tradicionalno ameriški predsednik predstavi načrte za prihodnost v svoji državi. A žal so demokrati, ki se predstavljajo za povezovalne in sočutne do drugače mislečih, popolnoma izgubili kompas. To je pokazala tudi poteza Nancy Pelosi, ko je raztrgala Trumpov govor.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine