23.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

[VIDEO] Poglejte, kako neusmiljeno so se francoski policisti spravili nad invalida!

Po družbenem omrežju je zaokrožil posnetek, kako neusmiljeno so se policisti v Franciji spravili nad invalida v invalidskem vozičku! Tega so celo zvrnili iz invalidskega vozička! “Bežimo pred nasilnimi tujci in napadamo domače in nemočne,” je le eden izmed več kot 13 tisoč komentarjev!

Po družbenem omrežju Facebook je zaokrožil posnetek, poleg pa pripis: “Tako v Bessanu (francoski občini, le streljaj stran od Montpellierja, op.a.) ravnajo z ljudmi.” Posnetek prikazuje, kako surovo so policisti prestavili invalida na invalidskem vozičku v blato, da se ni mogel premakniti. Za piko na i pa so ga maltretirali še besedno in niso dovolili nikomur, da bi invalidu pomagal iz žalostne situacije. Posnetek so delili tudi številni Slovenci, objavljamo komentar le enega izmed njih: “Če vi ne bi strahopetno bežali pred nasiljem migrantov, se vam mogoče ne bi zgodili rumeni brezrokavniki. Tako pa….bežimo pred nasilnimi tujci in se jim klanjamo do tal. Potem pa….lopni po domačih in nemočnih.”

Posnetek je bil naložen pred osmimi urami, pa si ga je ogledalo že več kot 20 tisoč ljudi, 13 tisoč jih je tudi komentiralo surovo dejanje policistov, več kot 260 tisoč ljudi pa ga je delilo.

Posnetek poglejte tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=yd5KaVzIBew

M.S./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine