24.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

(VIDEO) Poglejte, kako BBC brani islamizacijo Velike Britanije!

Britanska javna medijska hiša BBC je med najbolj politično korektnimi institucijami na otoku. Zadnja leta je v prvih vrstah tistih, ki podpirajo vse večjo islamizacijo Britanije in v ta namen poroča pristransko in tudi prireja dejstva, hkrati pa ostro napade vsakega, ki si drzne izraziti tudi najrahlejšo kritiko islama.

Tommy Robinson, denimo, je bil često tarča napadov BBC, ker je opozarjal na radikalne imame v britanskih mošejah. V nekoliko presenetljivem prispevku pred nekaj dnevi pa je BBC poročal kritično o mošeji v Manchestru in njenemu imamu, ki je znan islamistični radikalec in oglaševalec džihada. Mimogrede, to je mošeja, katero je s svojo družino obiskoval Salman Abedi, samomorilski bombaš, ki se je razstrelil med najstniki, ki so zapuščali koncert pop zvezdnice Ariane Grande.

Nekateri kritiki BBC se sprašujejo, ali je vodstvo medijske hiše končno prišlo k pameti, vsaj kar se islamizacije tiče, a drugi menijo, da gre zgolj za premeten manever, češ da je moral BBC zaradi videza kvazinepristranskosti pripraviti rahlo kritičen prispevek, ki pa dejansko ne bo spremenil ničesar, namreč da bo BBC poslej na kritike odgovarjal, češ da je bil kritičen do radikalnih islamistov, istočasno pa še naprej podpiral islamizacijo Britanije. In da so za dosego »višjega cilja« pač pripravljeni žrtovati tudi enega imama.

Video: https://www.bitchute.com/video/5z8wlnKrD4mF/

Zadnje novice

Sorodne vsebine