18.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 2 avgusta, 2021

(VIDEO) Nasilno obračunavanje s policisti in kričanje “želim mu (Borisu Johnsonu) grozno smrt” – takole angleški ultra levičarji in Miha Kordiš spoštujejo demokratično voljo večine!

Potem, ko so britanski konservativci s premierjem Borisom Johnsonom na čelu dočakali zgodovinsko zmago, kakršne ni bilo vse od leta 1987, so na ulicah Londona izbruhnili nasilni protesti nezadovoljnih socialistov in Antifa-jevcev, ki očitno niso zadovoljni z izidom volitev. Svoje spoštovanje demokratične odločitve so izrazili tako, da so se spopadli s policijo in kričali parole kot sta: “to ni moj predsednik vlade” in “ena rešitev, revolucija”. Manjkal ni niti pripadnik slovenske skrajne Levice Miha Kordiš!

 

Socialisti, Antifa-jevci in nasprotniki Brexita so s svojo prisotnostjo izrazili svoje nasprotovanje demokratični odločitvi Britancev, na račun katere je socialistični voditelj Jeremy Corbyn doživel katastrofalen poraz, in kričali: “Tako izgleda demokracija”.

Ena izmed “miroljubnih” protestnic je za Breitbrat povedala: “Jeb* se Boris, jebe* rasizem in homofobijo, jeb*** se vsi prašiči”. Druga ženska je predsednika vlade označila za prašiča in zatrdila, da jo je sram, da ima država takšnega premierja. “To je odvratno. Želim mu najslabše. Želim mu grozno smrt.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine