24.7 C
Ljubljana
sreda, 27 septembra, 2023

(VIDEO) Nasilni »multikultiji« proslavili zmago francoske reprezentance na SP v nogometu – z razbijanjem in uničevanjem

Pravijo, da uspešna ekipa na svetovnem prvenstvu še ne pomeni nujno uspešno razvijajoče se družbe. Včerajšnje dogajanje v Franciji to dokazuje.

 

Francozi so seveda bučno proslavili zasluženo zmago svoje reprezentance na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji. Kar seveda ni nič posebnega in verjetno bi podobno bučno slavje organizirali Hrvatje, če bi njihova reprezentanca zmagala.

Toda, ali se proslavljanje zmage res spodobi z uničevanjem avtomobilov in izložb? Prav to se je namreč dogajalo v nekaterih francoskih mestih, kjer so si zlasti priseljenci iz nekdanjih francoskih kolonij dali duška in naredili ogromno škode. Na Twitterju smo našli  precej posnetkov, ki dokazujejo, da je navada železna srajca in da je nekaterim uničevanje že v krvi. In to je tisti pravi obraz »multikulturnosti«, ki jo tako opeva globalna levica.

Kljub temu pa Francija ostaja »velikodušna«, saj bo tudi v prihodnje sprejemala nove in nove migrante, seveda tiste, ki jih bodo dostavljale ladje v lasti nevladnih (Sorosovih) organizacij.

En primer divjanja po včerajšnji zmagi Francije si lahko ogledate tukaj.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine