15.3 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

(VIDEO) Ameriški zvezni šerifi ubili pripadnika Antifa, ki je sredi Portlanda umoril podpornika ameriškega predsednika Trumpa! Pri sebi je imel polavtomatsko puško!

Zvezni šerifi so med poskusom aretacije ubili pripadnika Antifa, ki je v Portalndu sredi ulice hladnokrvno usmrtil podpornika ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Pripadnik Antifa se je aretaciji upiral in bil že več dni na begu.

 

V četrtek zvečer, 3. septembra 2020, so pripadniki urada zveznih šerifov, FBI in lokalne policije pri poskusu aretacije ubili Michaela Reinoehla, 48-letnega pripadnika teroristične Antifa, ki je v soboto, 29. avgusta 2020, sredi Portlanda hladnokrvno ubil podpornika ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Kakor poroča RT, se je Reinoehl aretaciji upiral in v predstavnike zakona in reda naperil orožje, s čimer si je zapečatil usodo. Na spletu je zaokrožil nazoren posnetek, ki prikazuje, kako so policisti ustreljenemu Reinoehlu nudili prvo pomoč in ga oživljali, a brez uspeha. “Povem vam, če bi lahko slišali, zvenelo je kot ognjemet, toliko strelov,” je povedal snemalec prizora oživljanja. Oborožen je bil s polavtomatsko puško.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine