5.6 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Temačna skrivnost nobelovca Baracka Obame razkrita: V času vladanja mehiške narkokartele opremil z 2200 kosi avtomatskega orožja

Novi črni madež nobelovca in bivšega ameriškega predsednika Baracka Obame je razkrit. V tajni akciji Peklenske ulice je ameriška oblast preplavila mehiški trg z več kot 2000 kosi avtomatskega orožja, s katerim so hoteli priti do glavnih vodij mehiških narkokartelov.

Mehiške oblasti so izrazile nestrinjanje z novimi odkritji glede posegov Združenih držav Amerike v preteklosti. V vojni proti mehiškim kartelom je administracija bivšega ameriškega predsednika Baracka Obame poskrbela za okrog 2000 kosov nevarnega avtomatskega orožja, ki je pristal v rokah mehiških narkokartelov. Akcijo so poimenovali Peklenske ulice. Trajala je v letih 2009 do 2011. Ironično, ravno na začetku tega obdobja, leta 2009, je Obama prejel Nobelovo nagrado za mir.

Po poročanju Kurirja je bilo to orožje uporabljeno tudi v krvavih spopadih med mehiškimi karteli. Mehiški mediji poročajo, da je bilo omenjeno orožje odgovorno za smrt 22 civilnih žrtev v letu 2014, v obračunu na ranču Sol je bilo mrtvih 42 oseb. Ostrostrelsko puško kalibra 12,7 milimetra pa so preiskovalci našli v zbirki zloglasnega mehiškega narko kralja Joaquína Archivalda Guzmána Loera- El Chapa.

Nobelovec sejal smrt med mehiškimi državljani, mehiški predsednik Obrador pričakuje pojasnilo Združenih držav Amerike
“To orožje je bilo uporabljeno za ubijanje v Mehiki. Z eno izmed teh pušk je bil ubit ameriški uradnik. Vprašanje je, koliko je odkrito nelegalno vmešavanje iz strani ZDA v našo državo,” je povedal mehiški predsednik Andres Manuel Lopez Obrador. Z odkrito afero širjenja smrti med mehiškim prebivalstvom se je odkril še en temačni madež ljubljenca globalističnih struj in medijev prvega afroameriškega predsednika Baracka Obama. V histerijo obramomanije je nasedel tudi Odbor za podelitev Nobelobe nagrade za mir, ki je Obami podelil to prestižno nagrado.

Luka Perš/Nova24TV

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine