5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Takole Sorosovi ekstremisti grozijo in nagajajo pro-life aktivistom

Fundacija CitizenGO, ki podpira mednarodne aktivnosti »pro life« (za zaščito človekovega življenja) in proti »modernim« trendovskim »dosežkom«, kot so istospolne poroke, sprememba spola, evtanazija in LGBT-aktivizem, je že od vsega začetka trn v peti številnim levičarskim aktivistom, ki jih finančno podpira razvpiti George Soros.

Ann Kioko, ki zastopa CitizenGO v Afriki, je nedavno spregovorila o hudih pritiskih, ki jih je deležna s strani raznih levičarskih organizacij. Kot je sporočila, so ji začeli nagajati z vlaganjem ovadb in tožb, ker sama brani svobodo govora. Ob tem so jo celo zasledovali avtomobili. Na Švedskem so jo celo pridržali preiskovalci, ki jih sicer usmerja tamkajšnja levičarska vlada.

Nedavno pa jo je vir iz ene od levičarskih organizacij opozoril, da nameravajo s pomočjo hekerjev ugrabiti njen email naslov ter profile na družabnem omrežju. Kar se zastopnikom fundacije CitizenGO ne bi zgodilo prvič. Kot je dejala Ann Kioko, je sama in njena organizacija očitno moteča predvsem zaradi učinkovitosti v borbi proti radikalnim zahtevam globalne levice. Ker se niso zmožni boriti na pošten način, uporabljajo umazano taktiko. »Ne smemo se umakniti, ne smemo se predati samo zato, ker nam otežujejo delo,« je dejala. Ob tem prosi za podporo, tudi finančno, da bi se CitizenGO lažje upiral napadom levice.

CitizenGO sicer deluje na petih kontinentih v šestnajstih državah ter v dvanajstih jezikih, med katerimi pa za zdaj še ni slovenskega.

Ustanovitelj in utemeljitelj fundacije Ignacio Arsuaga je nedavno javno spregovoril o pritiskih, ki se dogajajo tudi drugim vodjem podružnic, denimo Caroline Farrow v Združenem kraljestvu. Kot je zapisal, so ji levičarski aktivisti z blatenjem prizadeli ogromno škode, tudi finančne. Cilj nasilnega obnašanja levičarjev pa je utišati CitizenGO. Na družbenih omrežjih se tako levičarski aktivisti javno norčujejo tudi iz družinskih članov Caroline Farrow. Zaradi lažne obtožbe se je tudi morala zagovarjati na sodišču. Eden od levičarskih nasilnežev pa ji je poslal grožnjo, da bo njenemu otroku vrgel kislino v obraz. »Ne bodo nas prestrašili,« sporoča predsednik fundacije.

Vabljeni k donaciji organizaciji CitizenGO, več podatkov najdete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine