13 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Švedski mediji delajo vse, da bi prikrili množično posilstvo deklice, ki so ga zakrivili muslimanski migranti – objave, ki na to opozarjajo, cenzurira tudi Facebook!

Švedski mediji so bili očitno prepričani, da jim je uspelo uspešno prikriti množično posilstvo, ki ga je tolpa muslimanskih migrantov izvedla nad mlado švedsko deklico v Malmbergetu, ki se nahaja v območju Gällivare. Svoje pa je dodal tudi Facebook, ki je nemudoma ukrepal in cenzuriral objavo družinske prijateljice, da bi zgodbo o posiljeni punčki utišal že na začetku.

 

Politiki na Švedskem obtožujejo Švede, da so ti krivi, ker ne pomagajo ilegalcem, da bi se uspešno vključili v njihovo skupnost, medtem ko je bila javnost seznanjena, kako se je tolpa muslimanskih migrantov spravila nad mlado švedsko deklico in jo brutalno posilila. Ne molčijo pa le mediji, ampak je piskrček k medijski cenzuri pristavil še Facebook, ki je poskrbel, da je bila objava o brutalno posiljeni punčki, ki jo je zapisala prijateljica dekličine mame, nemudoma umaknjena z omenjenega družbenega omrežja: “Danes sem izvedela, da je bila hčerka ene od mojih najboljših prijateljic posiljena s strani tolpe tujih moških znotraj stanovanja v Malmbergetu v noči na soboto. Deklica je še tako mlada in njeno življenje je zdaj uničeno!”

V neki drugi objavi pa je ista gospa zapisala: “Kdo pravi, da se to ne bo ponovilo? Naslednjič se to lahko zgodi mojemu ali tvojemu otroku. Kaj se dogaja v naši občini? Kaj se dogaja v Gällivareju in kako smo lahko še naprej prepričani, da je to še varen kraj za živeti?”

Voice of Europe poroča, da je kar šest ljudi, ki so blizu dekličini družini, potrdilo, da je deklico brutalno posilila tolpa muslimanskih migrantov. Seveda sta omenjeni objavi na Facebooku nemudoma pritegnili vso pozornost, saj mediji o napadu, ki so ga zakrivili muslimanski pritepenci, niso ničesar poročali. Facebook je takoj cenzuriral objavi družinske prijateljice, z namenom, da poskuša utišati zgodbo. Omenjeni medij poroča, da je tako hitro reakcijo spodbudila t. i. “vroča linija” na Facebooku, ko so se švedski socialni demokrati dogovorili z gigantom družbenih medijev, naj prikriva pričevanja o kriminalni dejavnosti migrantov.

Vseeno pa sta bili objavi na Facebooku, čeprav le v kratkem času, deležni dovolj pozornosti, da je bila policija na svoji spletni strani prisiljena objaviti poročilo, da se je na območju Gällivareja zgodilo “resno posilstvo”. Še bolj bizaren pa je odziv švedskih politikov, ki sedaj obtožujejo etnične Švede, češ da so oni krivi, ker migrantom ne omogočajo uspešne vključitve v švedsko družbo.

M. S.

Zadnje novice

Sorodne vsebine