12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Sredi Bruslja potekal odprt sejem z otroki za homoseksualce: Zanje potrebno odšteti tudi do 160 tisoč ameriških dolarjev!

Neverjetno kam smo prišli. Že četrtič zaporedoma so septembra v Bruslju organizirali sejem z otroki, ki je namenjen bogatim homoseksualnim parom po Evropi. Zaradi velikega povpraševanja cena strmo narašča, homoseksualci željni otroka, pa morajo odšteti med 95.000-160.000 ameriških dolarjev.  

Zadnji sejem je septembra lani (23. in 24. septembra) organizirala ameriška organizacija Men having babies (Moški, ki imajo otroke) in ga namenila homoseksualcem, ki si želijo postati očetje. Ni potrebno posebej poudarjati, da se s tem popolnoma ignorira evropsko pravo in pravo posameznih držav članic EU.

Grozljiva slika trgovanja z otroki
V prostorih luksuznega hotela Hilton se je tekom sejemskega dogajanja zadrževalo veliko znanih bogatih moških, ki so pregledovali kataloge tiskane v visoki kvaliteti. Pregledovali so fotografije s slikami otrok in možnih nadomestnih mater, ki so pripravljene za primerno ceno donositi otroka in ga po rojstvu izročiti. Cene pa se razlikujejo na podlagi “kvalitete” in nihajo v znesku od 95.000 ameriških dolarjev do 160.000 ameriških dolarjev. V pogodbah se namreč sklene all inclusive ponudba, ki vključuje tudi psihološko pomoč, pravno pomoč, zavarovanje jajčec ali sperme, nastanitev nadomestnih mater…

Trgovina z otroki ne poteka več na skrivaj, storilci pa so ljudje v oblekah in kravatah, z denarjem v rokah, ki se požvižgajo na evropsko zakonodajo. Glede na to, da je Evropski parlament  leta 2015 obsodil “posojanje” maternice za rojevanje otrok, se človek vpraša čemu evropski poslanci in uradniki ne stopijo le nekaj kilometrov stran iz svojih pisarn, da bi se na lastne oči prepričali o kriminalnem dejanju.

Komisija za mednarodne odnose belgijskega Senata je leta 2015 enoglasno odločila, da je proti nadomestnemu materinstvu. Zakaj torej niti eden senator ne protestira proti sejmu, ki se že kar četrtič zaporedoma organizira na tleh njihove države? Leta 1989 je Belgija tudi podpisala Mednarodno konvencijo o pravicah otrok, ki pravi, da ima vsak otrok pravico, da pozna svoje starše in da ga ti tudi vzgajajo.

Na sejmu so prisotni informirali o vseh vidikih in pogojih, ki jih morajo upoštevati pri nakupu otrok, bolj jasni podatki glede poteka sejma pa po poročanju Dnevne gazete niso znani. Vsekakor pa je več kot očitno, da se v osrčju Evrope dovoljuje prodaja nerojenih otrok, čeprav je zakonska regulativa več kot jasna. Gejevski lobiji je očitno zelo močan.

H. M./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine