17.8 C
Ljubljana
četrtek, 5 avgusta, 2021

Razvpita Greta je v resnici prava aristokratka: doma ima dizajnerske, več deset tisoč evrov vredne stole, drugim pa očita razmišljanje o denarju in gospodarski rasti!

Na dan prihajajo nove in nove podrobnosti o razvajeni privilegiranki Greti Thunberg, ki je septembra v svojem nagovoru Generalni skupščini Združenih narodov med drugim očitala razmišljanje samo o denarju in večni gospodarski rasti. Prav gospodarski razvoj je iz lakote in bede rešil milijarde ljudi po svetu, hrane imamo kljub eksponentni rasti prebivalstva zaradi razvoja, ki ga kapitalizem kot tekmovalen sistem spodbuja, vse več. A Grete to ne gane, ona ni bila nikoli prisiljena razmišljati o preživetju ali o denarju nasploh, še več, doma ima med drugim dizajnerska počivalnika iz pravega usnja, ki staneta 17 in 7,8 tisoč evrov!

 

Švedska deklica Greta Thunberg, ki ima med drugim diagnosticiran Aspergerjev sindrom, je septembra v New Yorku med drugim šokirala s svojim histeričnim nagovorom, v katerem je med drugim sporočila: “S praznimi besedami ste ukradli moje sanje in moje otroštvo.” Svetovnim voditeljem je grozeče zatrdila: “Ljudje trpijo in umirajo. Celotni ekosistemi propadajo. Smo na začetku množičnega izumrtja in vse, o čemer vi govorite, so denar in pravljice o večni gospodarski rasti. Kako si to drznete!”

Greta je razvajena privilegiranka s preveč časa
Ni sicer jasno, kaj je Greta mislila z ukradenim otroštvom, saj je znano, da gre za privilegiranega otroka, ki mu ni treba hoditi v šolo in izhaja iz premožne družine. S tem ima zadovoljene vse svoje potrebe, zaradi česar je jasno, da se ji ni treba ukvarjati z denarjem. Zdaj pa je svetovno javnost razburila notranja oprema stanovanja, v katerem živi privilegirana Greta. Počivalniki z naslonjalom za noge, na katerih je slikana z materjo Maleno Ernman, stanejo, ne boste verjeli, več deset tisoč ameriških dolarjev.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine