0.7 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Poglejte to volilno prevaro demokratov! V Wisconsinu na kamero ujeli prevoz 169 tisoč nelegalnih glasovnic, zdaj za 30 tisoč glasov vodi Biden!

Z vsakim dnem od ameriških predsedniških volitev je razsežnost volilne prevare, ki so se je lotili demokrati bolj očitna. Z vsakim dnem je razkritih več nepravilnosti, z vsakim dnem je bolj jasno, da so v prevaro zgodovinskih razsežnosti vpleteni uradniki na vseh nivojih. Gre namreč za za goljufije pri registraciji volivcev, štetju glasovnic, preprečevanju nadzora nad štetjem glasov ter celo uvažanjem novih glasovnic.

 

Številke ne lažejo, lažejo ljudje. In laž, ki so jo v sodelovanju z osrednjimi mediji in anketarji še pred samimi volitvami začeli širiti demokrati, je bila trditev o ogromnem vodstvu nekdanjega podpredsednika Joa Bidna pred predsednikom ZDA Donaldom Trumpom. V vseh državah, kjer so uspeli normalno prešteti glasove, ne da bi se spuščali v malverzacije, se je to izkazalo za laž.

A če se ozremo samo na številke v ključnih zveznih državah in primerjamo s preteklimi leti, lahko takoj opazimo, da nekaj hudo smrdi v deželi demokratski. V Wisconsinu je namreč leta 2016 svoj glas oddalo 2.787.000 volivcev. Leta 2020 je svoj glas oddalo 3.239.000 ljudi. Gre za 16-odstotno povečanje. Število prebivalcev v Wisconsinu se je od leta 2010 povečalo za vsega 2,4 odstotka. Volilna udeležba pa je po analizi Larryja Correie v Wisconsinu poskočila na z okoli 67 odstotkov leta 2016 na vrtoglavih 90 odstotkov.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine